İstanbul'da maskesiz, mesafesiz parti! "Corona bak dalgana" diye paylaştılar

İstanbul koronavirüs

İstanbul Cihangir'deki bir işletmede koronavirüs salgınına ve artan vakalara rağmen 'pes' dedirten görüntüler kaydedildi. Düzenlenen partide maske ve sosyal mesafe hiçe sayılırken, 'corona bak dalgana' diye paylaşımlar yapıldı.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler sonrası geçen günlerde İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeyle restoran, kafeterya ve benzeri eğlence yerlerinde saat 00.00’dan itibaren müzik yayınına izin verilmeyeceği ve salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirleri devre dışı bırakacak şekilde eski faaliyetine devam ettiği tespit edilen işletmeler kapatılacağı bildirilmişti. 

Bu kapsamda tüm yurtta denetimler hız kesmeden devam ederken, Beyoğlu Cihangir’deki bir restoranda önceki gece skandal görüntüler kaydedildi.

DANSÖZLÜ PARTİDE HALAY ÇEKTİLER

Mekanda, koronavirüs salgınına rağmen bir araya gelen kalabalık grup, maske takmayarak ve sosyal mesafe kurallarına uymayarak eğlenmeye başladı. Partiye katılanlar ardından iç içe dans etmeye başladı. Dansözlü partide oryantal müzikler eşliğinde göbek atan ve halay çeken grup, ne kendi sağlıklarını ne de içeridekilerin sağlığını bir umursadı.

İstanbul'da maskesiz, mesafesiz parti! "Corona bak dalgana" diye paylaştılar - Resim : 1

"CORONA BAK DALGANA KARDEŞİM" NOTUYLA SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTILAR

Çalışanlar dışında kimsenin maske takmadığı partide yaşananlarsa kameralara yansıdı. 

İstanbul'da maskesiz, mesafesiz parti! "Corona bak dalgana" diye paylaştılar - Resim : 2

HAREKETE GEÇİLDİ

Partiye katılanlar o anları “Corona bak dalgana kardeşim” notuyla bir de sosyal medyada paylaştı. Polis ve belediye ekiplerinin kuralları hiçe sayan partinin yapıldığı mekan için harekete geçtiği öğrenildi.

 

Kaynak: İHA

İstanbul koronavirüs Cihangir