İstanbul'da dehşete düşüren olay! Bir adam kafasına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

İstanbul
İstanbul'da dehşete düşüren olay! Bir adam kafasına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

İstanbul Küçükçekmece ilçesinde bir adam başına poşet geçirilmiş vaziyette ölü bulundu. Adamın cansız bedeninin bulunduğu aracın arka koltuğunda ise açık halde bir piknik tüpü bulundu. Ölümün cinayet mi intihar mı olduğu başlatılan soruşturmanın sonuçlanmasıyla belli olacak.

Olay, saat 17.00 sıralarında Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi 1235. Sokak’ta yaşandı. Park halindeki aracın içinde başına poşet geçirilmiş biri olduğunu gören mahalle sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri araç içindeki adamın hayatta olmadığını ve arka koltukta açık şekilde piknik tüpü olduğunu tespit etti. Bunun üzerine polis ekipleri aracın çevresinde güvenlik önlemi aldı. Ölen şahsın olay yerine gelen akraba ve arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Olay yeri inceleme ekipler, araç ve çevresinde incelemelerde bulunduktan sonra ceset ambulansla Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olayın intihar mı cinayet mi olduğu başlatılan soruşturma neticesinde belli olacak.

Olayı gören mahalle sakinlerinden biri, “Geldik baktık ceset ön koltukta başına bir poşet geçirmiş. Arka koltukta iki tane tüp açmış, piknik tüpü. Kendi kendine intihar etmiş. 3-4 saattir burada. Saat 2’den beri buradaymış. Erkek, 27 yaşında” dedi.

 

Kaynak: İHA

İstanbul istanbul haberleri İstanbul son dakika haberleri