İstanbul Beylikdüzü'nde metrobüs arızası! Uzun kuyruklar oluştu, yolcu metrobüsün önünü kesti

İstanbul

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde metrobüs hattında bir metrobüste arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle metrobüs yolunda uzun kuyruklar oluştu. Öte yandan, yoğunluk yaşanan Beylikdüzü durağındaki bir yolcu, metrobüslerin yolcu almadan ilerlemesinden dolayı bir aracın önünü kesti.

İstanbul Beylikdüzü'nde metrobüs hattında arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle yolcular durakta uzun kuyruklar oluşturdu.

Akşam saatlerinde Beylikdüzü-Avcılar istikametinde seyir halinde olan bir metrobüsün henüz bilinmeyen nedenle arıza yapmasından dolayı metrobüs yolunda uzun metrobüs kuyrukları oluştu. Arıza yapan metrobüsten inen yolcular ile durakta bekleyen diğer yolcular ise aksayan seferlerden dolayı Beykent Metrobüs Durağı’nda yoğunluk oluşturdu.

ARAÇLARIN YOLCU ALMADAN GEÇMESİNE BİR VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

Öte yandan, bu akşam saatlerinde, İstanbul Beylikdüzü'nde metrobüs duraklarında yolcu yoğunluğu yaşandı. Araçların yolcu almadan geçmesine tepki gösteren bir yolcu metrobüsün önünü kesti. 

Beylikdüzü metrobüs duraklarında saat 19.00 sıralarında meydana gelen arıza nedeniyle yoğunluk yaşandı. Metrobüslerin yolcu almadan devam etmesine yolcular tepki gösterdi. Yolculardan biri metrobüsün yolunu kesti.

Yaklaşık 1 buçuk saat süren yoğunluk sonrasında metrobüs hatları normale döndü. (İHA-DHA)

Beylikdüzü'nde durakta yoğunluk olunca yolcu metrobüsün önünü kesti

Beylikdüzü'nde durakta yoğunluk olunca yolcu metrobüsün önünü kesti

 

Kaynak: İHA

İstanbul Beylikdüzü metrobüs metrobüs arıza