İstanbul Beylikdüzü’de yabancı uyruklu kadın 3 yaşındaki oğlunu öldürdü

Gündem haberleri

İstanbul Beylikdüzü'nde, bir anne 3 yaşındaki çocuğunu, kalbinden bıçaklayıp boğazını keserek öldürdü.  Gözaltına alınan anne ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

İstanbul Beylikdüzü'deki olay, saat 13.00 sıralarında Marmara Mahallesi'nde bulunan bir sitede yaşandı. İddiaya göre, Suriye uyruklu anne, 3 yaşındaki oğlunu kalbinden bıçaklayıp boğazını bıçak ile kesti. Evde yaşayan diğer akrabaların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları inceleme çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Oğlunu öldüren kadın, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından küçük çocuğun cenazesi,  Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. 

"ÇOK ACI BİR OLAY"

Site sakini Buğra Uzuntaş, "Biz sonradan duyduk sonradan öğrendik. Şok oldum. Ben bu sitede 19 yıldır oturuyorum. Umarım suçlular kanun önünde hesap verir. Çok acı bir olay çünkü. Şok oldum"  dedi.  Polisin olayla ilgili başlattığı çalışmalar sürüyor. 

İstanbul Beylikdüzü’de yabancı uyruklu kadın 3 yaşındaki oğlunu öldürdü - Resim : 1

 

Kaynak: DHA

İstanbul Beylikdüzü