İstanbul Başakşehir'de annesine şiddet uygulayan babasını öldürdü

İstanbul Başakşehir'de annesine şiddet uygulayan babasını öldürdü

Başakşehir'de üniversite öğrencisi B.Ç.,  annesine şiddet uyguladığını iddia ettiği babası  Ömer Sedat Ç.'yi  silahla bir el ateş ederek öldürdü. B.Ç. olayda kullandığı silahla polis merkezine giderek teslim oldu.

 

Olay Başakşehir 1. Kısım Mahallesi'nde 12 Ekim Salı günü akşam saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, plastik işi ile uğraşan  Ömer Sedat Çuğunlular (47) eşi E. Çuğunlular ile tartışma yaşadı.  Öfkeli adam eşini darp etmeye başlayınca sesleri duyan 23 yaşındaki üniversite öğrencisi B. Çuğunlular odaya geldi. Annesini kurtarmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Bir türlü babası sakinleşmeyince evde bulunan tabancayla ateş etti.  Tabancadan çıkan kurşun baba Ömer Sedat Çuğunlular'ın  başına isabet etti, baba olay yerinde hayatını kaybetti. Üniversite öğrencisi genç ise olaydan sonra silahla birlikte  karakola giderek polise teslim oldu.  

"AYIRMAK İÇİN ATEŞ ETTİM"

Karakola giderek polis ekiplerine teslim olan B. Çuğunlular emniyetteki ifadesinde "Babasının annesine şiddet uyguladığını görünce ayırmak istediğini ama başarısız olduğunu, evde bulunan tabancayla ayırmak için bir el ateş ettim" dediği öğrenildi.  Annesi E. Çuğunlular ise ifadesinde eşinin evde uyuşturucu kullandığını ve sonra kendisine şiddet uyguladığını, oğlunun ise babasını engellemek isterken ateş ettiğini belirtti.

 

Kaynak: DHA