AVM’deki diş temizliği tartışmasıyla ilgili yeni gelişme

Gündem haberleri İstanbul

İstanbul Bahçelievler'de bir AVM'de doktor olmayan kişiler tarafından açılan diş bakım standında diş beyazlatma, diş temizliği yapıldığı ortaya çıktı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Belediye harekete geçti.

Uygulamaya tepki gösteren diş hekimliği son sınıf öğrencisi, çalışanların saldırısına uğradı.
AVM'de verilen skandal hizmetin videosunu paylaşan diş hekimliği öğrencisi yaşadığı dehşet anlarını şöyle anlattı: "Bahçelievler'de bir AVM'den alışveriş yaparken standlardan birinde çat pat Türkçeyle 'Diş temizliği, beyazlatma yapalım' denildiğini duydum. 'Burada mı yapıyorsunuz?' diye sordum, 'Evet, 80 lira' dedi. 'Doktor musunuz, çalışma izniniz var mi?' deyince gerildi. Bu arada başka biri geldi ve annem ile beni iterek bağırmaya başladı.

Telefonumu elimden alıp üzerimize yürüdü. Lübnanlı olduğunu öğrendiğim bu kişiler ülkemde bana nasıl saldırıyor?

AVM yönetimi buna nasıl izin veriyor? Halk sağlığıyla oynamak bu kadar kolay mı?"

Bir sosyal medya kullanıcısı ise "Kullanımı yapılan şey diş beyazlatma kiti satmak. İnsanlar evde kendileri de yapabilir aslında. Bunun neresi suç?" şeklinde bir tweet attı.

'OLAYI YANLIŞ ANLAMIŞSINIZ'

Saldırıya uğrayan genç kadın ise şu cevabı yolladı: Olayı yanlış anlamışsınız. Yaptıkları şey kit satmak değildi. Standlarında kreşuar, kavitron ve ayna bulunuyordu. Defalarca siz mi yapıyorsunuz diye sordum.
Kendi Instagram adreslerinde uygulama yaparken videoları da var. Neresinin suç olduğunu TCK'yi açar okursunuz.

AVM’deki diş temizliği tartışmasıyla ilgili yeni gelişme - Resim : 1

STAND KALDIRILDI

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr.Hakan Bahadır ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "İlgili stand Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından kaldırıldı. Gerekli işlemleri başlattık...

Kaynak: Haber Global TV

İstanbul Bahçelievler AVM