İstanbul'a ne zaman kar yağacak!

İstanbul

Günlerdir beklenen kar, nihayet Ankara ve çevresine geldi. Şimdi ise gözler İstanbul'da. Peki İstanbul'a kar ne zaman yağacak. Hava Tahmini Uzmanı Fevzi Burak Tekin'den 3 günlük kar yağışı uyarısı geldi.

Ankara'nın beyaza bürünmesini ardından gözler İstanbul'a çevrildi. İstanbul için 3 gün kar yağışı uyarısında bulunan Hava Tahmin Uzmanı Fevzi Burak Tekin, Haber Global ekranlarında önemli tahminlerde bulundu.

HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

İSTANBUL'DA NE ZAMAN KAR YAĞACAK! Hava Tahmin Uzmanı Fevzi Burak Tekin açıklamasında "İstanbul'da tahminler doğrultusunda Cuma, Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere bir kar yağışı beklentimiz var.Cuma hafif yağış olarak kar kendini gösterecek. Cumartesi kar yağışı diğer günlere bakarak daha yoğun yağacak. Ama bu kar yağışı ciddi bir yağış olmayacak.Hava sıcaklığı ise Türkiye genelinde olduğu gibi İstanbul'da da düşecek" dedi.

 

İstanbul'a ne zaman kar yağacak! - Resim : 1

TÜRKİYE GENELİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Tekin Türkiye geneline ilişkin ise "İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu,  Batı ve Orta Karadeniz, Muğla'nın doğu ilçeleri, Giresun, Malatya, Elazığ, Erzincan, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde kuvvetli rüzgar var ve kuvvetli yağış söz konusu. Doğu kesimlerde yoğun kar yağışı olacak. Hava sıcaklığı ise soğuk sistemle birlikte düşmeye başlayacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

İstanbul istanbula kar ne zaman yağacak kar yağışı Ankara