Isparta'nın Yalvaç ilçesinde çatının ucuna kadar gelen kişi, son anda intihar etmekten vazgeçti!

Isparta
Isparta'nın Yalvaç ilçesinde çatının ucuna kadar gelen kişi, son anda intihar etmekten vazgeçti!

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde intihar etmek amacıyla inşaat halindeki bir binanın çatısına çıktı. Çatının ucuna kadar gelen S.P isimli kişi, son anda intihar etmekten vazgeçti.

Isparta'da intihara kalkışan 30'lu yaşlarındaki S.P isimli bir kadın, son anda intihar etmekten vazgeçti. Çıktığı çatının ucundan iç kısımlara doğru çekilen kadın, bitkin düşerek bayıldı. Genç kadına ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı.

Olay, Yalvaç ilçesine bağlı Görgü Bayram Mahallesi'nde yaşandı. 30 yaşlarındaki S.P. isimli kadını Yalvaç Kaymakamlık Lojmanı yanında faaliyeti durdurulmuş olan inşaatın çatısında görenler durumu polis ve ağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri çatının ucuna kadar gelen kadının bulunduğu yerin altına branda açtı. Polis ve sağlık ekipleri de çatıya çıkarak kadını ikna etmeye çalışırken esnaf bir kadın da destek verdi. Yaklaşık yarım saat süren çabaların sonunda çatının uç kısmında oturan kadın atlamaktan vazgeçerken bitkin düşüp bulunduğu yere yığıldı. S.P. isimli kadın polis tarafından çatının iç bölümüne çekilirken sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Kaynak: İHA

Isparta Yalvaç intihar