İşe gitmek için evden çıktığı esnada erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilen 25 yaşındaki Tuğçe, hayatını kaybetti

Gündem haberleri Kadın cinayetleri eskişehir
İşe gitmek için evden çıktığı esnada erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilen 25 yaşındaki Tuğçe, hayatını kaybetti

Eskişehir’de sabah saatlerinde evinden çıkarken apartman girişinde, erkek arkadaşı olduğu öğrenilen 22 yaşındaki Onur K. adlı erkek tarafından defalarca bıçaklandıktan sonra boğazı kesilen 25 yaşındaki Tuğçe Can, hayatını kaybetti.

Bir kadın daha erkek eliyle hayattan koparıldı.

Yenibağlar Mahallesi Hacı Hüsnü Sokak’taki bir apartmanda ikiz kardeşiyle birlikte yaşayan 25 yaşındaki Tuğçe Can, sabah 08.15 sıralarında çalıştığı huzurevine gitmek için evden çıktı. Apartmandan çıkmak üzereyken merdiven boşluğunda 22 yaşındaki erkek arkadaşı Onur K. tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan 25 yaşındaki Tuğçe, kanlar içinde yere yığıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerinde hayatını kaybettiği tespit edilen 25 yaşındaki genç kadın, otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

İşe gitmek için evden çıktığı esnada erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilen 25 yaşındaki Tuğçe, hayatını kaybetti - Resim : 1

DEFALARCA BIÇAKLANDIKTAN SONRA BOĞAZI KESİLDİ

Hayatını kaybeden 25 yaşındaki Tuğçe’nin karnından ve defalarca sırtından bıçaklandıktan sonra boğazının kesildiği öğrenildi. 

Olayın ardından İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin başlattığı çalışma sonucu cinayet şüphelisi olduğu tespit edilen 22 yaşındaki Onur K., yakalanarak gözaltına alındı.

İşe gitmek için evden çıktığı esnada erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilen 25 yaşındaki Tuğçe, hayatını kaybetti - Resim : 2

Başlatılan çalışmalar sonucu maktul Tuğçe Can’ın katil zanlısının, yaklaşık 1 buçuk aydır sevgilisi olan Onur K. olduğu tespit edildi. Cinayet şüphesi ile aranan Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Onur K., ekiplerin çalışmaları sonucu yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Eskişehir Gündem haberleri kadın cinayeti kadın cinayetleri