IQ turnusolü test: Sonbaharda yaprak temizleyen aile resmindeki gizli yılanı 8 saniyede sadece dâhiler buluyor

Yaşam Haberleri Zeka bulmacası
IQ turnusolü test: Sonbaharda yaprak temizleyen aile resmindeki gizli yılanı 8 saniyede sadece dâhiler buluyor

Yine bir zeka bulmacası ile karşınızdayız. Zeka testi olarak işlev gören bu görsellerde doğru yanıta ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor. Resimdeki gizli yılanı 8 saniyede yalnızca yüksek IQ'su olanlar buluyor.

Zeka bulmacası olarak karşımıza çıkan görsellerde amaç resimdeki gizli detayı ortaya çıkarmamızdır. Bu resimde bir hırsız gizli. Gizli  yılanı bulmak için ise 8 saniyeniz var. 

Yalnızca yüksek IQ'su olanlar resimdeki gizli yılanı 8 saniyede buluyor.

IQ turnusolü test: Sonbaharda yaprak temizleyen aile resmindeki gizli yılanı 8 saniyede sadece dâhiler buluyor - Resim : 1

IQ ölçen bir zeka testi olan bu görselde doğru yanıta ulaşmak için ipuçlarını bulmanız gerek. Göz önünde olan ipuçları sizi doğru yanıta ulaştıracaktır. Mantığınızı dinleyerek bu keyifli zeka testini başarıyla geçtiyseniz tebrikler. Bu sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu gösteriyor.

Eğer resimdeki gizli yılanı 8 saniyede bulamadıysanız o halde merak etmeyin. Sorumuzun doğru yanıtı haberin devamında sizleri bekliyor.

 Kafa karıştırıcı bir zeka bulmacası olan bu testte doğru yanıta ulaşmak için kalıpların dışında düşünebilmeniz gerekiyor. Farklı bir mantık yürüterek normal şartlarda göz önünde olmayan yanıta kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Gözlem ve problem çözüme yeteneklerinizi test edebileceğiniz bu görsellerde yalnızca yüksek IQ'su olanlar doğru yanıta ulaşmayı başarıyor. 

8 saniyede gizli yılanı bulamayanlar için doğru yanıt aşağıda...

 İŞTE ZEKA BULMACASININ YANITI

Resimdeki gizli yılanı bulmayı henüz başaramadıysanız o halde ağacın dallarına bakmak isteyebilirsiniz. İşte zeka bulmacasını çözümü:

IQ turnusolü test: Sonbaharda yaprak temizleyen aile resmindeki gizli yılanı 8 saniyede sadece dâhiler buluyor - Resim : 5