Instagram hesabı kapanan Dilan Polat'tan haber var! Susmaları için para ödemiş...

Gündem haberleri
Instagram hesabı kapanan Dilan Polat'tan haber var! Susmaları için para ödemiş...

Son günlerde yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Dilan Polat'ın Instagram hesabı kapandı. Eşi Engin Polat ise Dilan Polat'ın hastaneye kaldırıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Dilan Polat ise yeni hesap açtı.

Sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat'ın Instagram hesabı kapandı. Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve ameliyat olacağını açıklayan Polat'ın hastanelik olduğu iddia edildi.

Hastanelik olduğu söylenen ancak katıldığı yayınlarda ameliyat olacağını ifade eden Dilan Polat'la ilgili paylaşım da eş Engin Polat'tan geldi. 

Engin Polat karısının kan değerleri düşmediği için hastanede olduğunu söyleyerek dua istedi.

Instagram hesabı kapanan Dilan Polat'tan haber var! Susmaları için para ödemiş... - Resim : 1

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI: BENDEN HARAÇ İSTEYENLER HESABIMI KAPATTIRDI

Hesabını kapattığı söylenen Dilan Polat yeniden bir hesap açtı ve iddiaları yalanlayarak, "Hesabımı ben kapatmadım benden haraç kesmek isteyenler kapattırdı. Allah sizin belanızı versin, hastanede yatıyorum beni artık bırakın. Bu işler böyle dönüyor belli insanlara para vermezseniz böyle oluyor. Daha önce bir kere 90 bin verdim, sustular. Para vermediğim için iftirayla karşılaşıyorum.

 Bu haberlerin durması için benden haraç istedi. Tekerlekli sandalye adı altında para ödeseydim bu haberler duracaktı. Kimseyi tanımıyorum, tetikçi, kaçakçı..." iddiasında bulundu.

Instagram hesabı kapanan Dilan Polat'tan haber var! Susmaları için para ödemiş... - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

dilan polat instagram Engin Polat magazin haberleri