İlk bölüm yayınlandı! Pavyon dansının ardından dram çıktı

Haberglobal.com.tr
Gündem haberleri Magazin Haberleri Kanal D İnci Taneleri
İlk bölüm yayınlandı! Pavyon dansının ardından dram çıktı

Kanal D’nin iddialı dizisi ‘İnci Taneleri’ izleyici ile buluştu. Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansıyla gündem olan Dilber karakterinin ardından dram çıktı.

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı, kadrosunda Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan'ın yer aldığı İnci Taneleri 25 Ocak Perşembe gününe damga vurdu.  Yayınlanan ilk bölümünde Dilber, pavyonda yaptığı dansla izleyenleri mest etti. 

DİLBER'İN ACI HİKAYESİ 

 Dizi, Dilberli tanıtımı ile Türkiye'nin gündemine oturarak, çok konuşuldu. Pavyon dansı ile göz dolduran Dilber'in hikayesi ise yürekleri burktu. 18 yaşında sevmediği bir adam ile zorla evlendirilen Dilber, başından geçenleri Azem'e anlattı. Yıllardır boşanmak istemesine rağmen boşanamayan ve hala kocası Zahir'in tacizine maruz kalan Dilber'in Azem ile ilişkisinin ne olacağı ise diziye dair merakı iyice arttırdı. Dilber'in restoranda eşi Zahir'e söylediği ve kadına şiddeti kınayan sözleri ise kadın cinayetlerini romantize ettiğini iddia ederek tepki gösterenlere ters köşe yaptı.

İnci Taneleri'nin yayınlanan ilk bölümüne Azem ve Dilber arasında yaşanan duygusal anlar damga vurdu. Dilber'in Azem'in odasına gelerek onu merak ettiğini söylediği ve ikili arasında yaşananlar bölümün en çok konuşulan sahneleri arasında yer aldı.


İNCİ TANELERİ DİZİSİ KONUSU

İki yıl sonucu ortaya çıkan İnci Taneleri, insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikâyeyi seyirci ile buluşturdu. "Bir gün öylece durup dururken, hiçbir alamet yokken ortada kıyamet de koparmış. Meğer seninle her günümüz bir cennette geçermiş. Meğer senden sonra zaman yaşamak pahasına ölmekmiş. Şimdi yattığım ranzam mezarın kadarmış senin aşkın değil yalnız, failin olmak da varmış." dizeleri büyük beğeni topladı.

PAVYON DANSININ TAMAMI YAYINLANDI

Azem ve İzzet, Dilber'in davetlisi olarak pavyona gelirler. Azem, sahnede süzülen Dilber'i pür dikkat izler ve oldukça da beğenir. Dilber ise Azem'in kendisini izlemesiyle, daha da coşkuyla dans eder.

Kullanıcıların, dizinin adını Dilber olarak arattığı kısa sürede pavyon dansıyla en çok görüntülenen videolar arasında yer alan Dilber pavyon dansının tamamı