İlk maske zorunluluğu kararı geldi

koronavirüs
İlk maske zorunluluğu kararı geldi
Fotoğraf: DepoPhotos

Hollywood stüdyosu Lionsgate, Los Angeles'ta bildirilen COVID-19 vakalarının artması üzerine birçok çalışanı için maske zorunluluğuna geri dönüyor. 

Deadline tarafından elde edilen dahili bir e-postada, Lionsgate/Starz'ın yanıt yöneticisi Sommer McElroy, Santa Monica'daki amiral gemisi ofisinde çalışanların cerrahi maske veya KN95 veya N95 maskesi gibi tıbbi sınıf yüz kaplaması kullanmaları gerekeceğini söyledi. E-postayla gönderilen nota göre, çalışanlar kapısı kapalı bir ofiste yalnız olmadıkları, aktif olarak yemek yemedikleri, çalışma alanlarında aktif olarak bir şeyler içmedikleri veya büyük bir açık çalışma alanında bulunan tek kişi olmadıkları sürece maske takmaları gerekecek.

Stüdyo çalışanlarından ayrıca ofise gelmeden önce günlük kendi kendilerine bir tarama yapmaları da istendi. Çalışanın COVID-19 belirtileri göstermesi halinde evde kalması ve McElroy'u bilgilendirmesi gerekmektedir. Ayrıca son 10 gün içinde uluslararası seyahat yapmışlarsa da evde kalmaları gerekiyor. 

E-posta uyarısı Los Angeles'ta son haftalarda artan vakaların ortasında geldi. Geçtiğimiz ay Los Angeles Halk Sağlığı birimi "COVID-19 göstergelerinde küçük artışlar" olduğunu bildirmişti.  

Kaynak: Ajans Bizim

maske Covid-19 koronavirüs maske zorunluluğu ABD Hollywood