İlk bakışta görmek için en az 130 IQ gerekiyor! Karla kaplı evdeki gizli köpeği 9 saniyede bulabilecek misiniz?

Yaşam Haberleri Zeka bulmacası Zeka testi
İlk bakışta görmek için en az 130 IQ gerekiyor! Karla kaplı evdeki gizli köpeği 9 saniyede bulabilecek misiniz?

Yine bir zeka bulmacası ile karşınızdayız. Zeka testi olarak işlev gören bu görsellerde doğru yanıta ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor. Resimdeki gizli köpeği 9 saniyede yalnızca yüksek IQ'su olanlar buluyor.

Optik illüzyonlu bir zeka bulmacası ile daha sizlerleyiz. Bu fotoğrafta gizlenen bir köpek var. Gizli köpeği bulmak için ise toplamda 9 saniyeniz olacak. 

Fotoğrafta gizlenen köpeği 9 saniyede bulmak için bir dahi olmak gerekiyor.

İlk bakışta görmek için en az 130 IQ gerekiyor! Karla kaplı evdeki gizli köpeği 9 saniyede bulabilecek misiniz? - Resim : 1

Fotoğraftaki gizli köpeği 9 saniyede bulmayı başardıysanız bravo. Bu testi süre dolmadan çözmek sizin dahi olduğunuzu bir kez daha ortaya koydu.

Eğer 9 saniyede doğru yanıt ulaşamadıysanız o halde üzülmeyin. Sorunun çözümü haberimizin devamında sizleri bekliyor. 

 Optik illüzyonlu bir zeka testi olan bu görselde IQ seviyenizi ölçebilirsiniz. Görsel zekası ve bilişsel yetenekleri gelişmiş kişiler doğru yanıta saniyeler içerisinde ulaşıyor.

9 saniyede sonuca ulaşamadıysanız sorunun çözüm aşağıda...

 Optik illüzyonlu zeka testlerinde doğru sonuca ulaşabilmek için resimde ön plana çıkmayan detayları dikkatli şekilde incelemeniz gerekmektedir. 

Resimdeki gizli köpeği bulmayı başaramayanlar için işte karla kaplı evdeki gizli köpek:

İlk bakışta görmek için en az 130 IQ gerekiyor! Karla kaplı evdeki gizli köpeği 9 saniyede bulabilecek misiniz? - Resim : 5