İkitelli Çevre Sanayii Sitesi'nde yangın çıktı: 1 yaralı

İstanbul
İkitelli Çevre Sanayii Sitesi'nde yangın çıktı: 1 yaralı

İstanbul Başakşehir İkitelli Çevre Sanayi Sitesi'nde yangın çıktı. Yangın bölgesine çok sayıda ekip sevk edildi. Yangında bir kişinin yaralandığı bildirildi.

İstanbul Başakşehir İkitelli Çevre Sanayi Sitesi'nde kimyasal maddelerin olduğu binada yangın çıktı. Yangına müdahale etmeye çalışan 1 kişi yaralandı. Bölgeye çevre ilçelerden sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin yangına müdahalesi sürüyor.

Yangın, saat 21.00 sıralarında İkitelli Çevre Sanayi Sitesi 11'inci Blok'ta henüz belirlenemeyen nedenle çıktı. Kimyasal maddelerin tutuşmasıyla başlayan yangının bildirilmesiyle olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kimyasal maddelerin olduğu binadaki yangında zaman zaman patlamalar da yaşandı.

Yangının çıktığı iş yerinin ortaklarından olan bir kişi yangına müdahale ederken yaralandı. Yaralı gelen sağlık ekiplerince Bağcılar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ekipler, rüzgarın da etkisiyle yangına müdahalede güçlük çekerken, telsiz anonslarından havadan müdahale için destek istendi. Polis, çevrede güvenlik önlemi alırken, bölgede çok sayıda ambulans bekletildi.

Başakşehir'deki İkitelli Çevre Sanayi Sitesi'nde çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Alınan bilgiye göre, Ziya Gökalp Mahallesinde Çevre Sanayi Sitesi 11. Blok'ta bulunan kolonya ve dezenfektan üretimi yapan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyerek başka bir bloğa sıçrayan yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Zaman zaman patlamaların da yaşandığı yangın bölgesinde ekiplerin söndürme çalışmaları sürüyor.

Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın sırasında sanayi sitesinde bulunan bazı araçlar da yanarak kullanılamaz hale geldi.

Öte yandan, çevrede güvenlik önlemi alan polis, bölgede bulunan vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı.

 

İkitelli Çevre Sanayii Sitesi'nde yangın çıktı: 1 yaralı - Resim : 1

 

İkitelli Çevre Sanayii Sitesi'nde yangın çıktı: 1 yaralı - Resim : 2

Kaynak: DHA

istanbul haberleri İstanbul yangın haberleri