İkinci Şule Çet vakası: Ebru Erdem aşağı itilmiş!

Şule Çet Kadın cinayetleri
İkinci Şule Çet vakası: Ebru Erdem aşağı itilmiş!

Küçükçekmece'de 14 katlı rezidansın 9'uncu katından düştükten sonra hayatını kaybeden 17 yaşındaki Ebru Erdem davasında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sona erdi, Serdar Taş için müebbet istendi

17 yaşındaki Ebru Erdem, Küçükçekmece'de 14 katlı rezidansın 9'u katından düştükten sonra hayatını kaybetmiş, olayın gerçekleştiği sitenin güvenliğine "Ebru adlı bir kız kendisini aşağı attı." diyerek ortadan kaybolduğu iddiasıyla aranan Serdar Taş polise teslim olmuştu. Site güvenliği yaptığı araştırmada genç kızın cesedini bulmuştu. Adli Tıp Kurumunda yapılan ilk incelemede Ebru Erdem'in üzerinde herhangi bir darp, silah yarası gibi bir iz bulunamadığı, bıçak yarası olarak değerlendiren izlerin ise kemik kesiği olduğunun tespit edildiği açıklanmıştı.

Serdar Taş verdiği ilk ifadesinde, Ebru Erdem'in pencere pervazında oturduğunu, odaya girdiğinde ise bir anda kendisini boşluğa bıraktığını söylemişti. 

EBRU ERDEM'İN SON MESAJI

Erdem'in o gece kız arkadaşı M.B.'ye attığı mesaj ortaya çıkmıştı. Arkadaşı M.B.,

"Birkaç gün önce beraberdik. Birlikte Edirne'ye gitmiştik, gezdik. O gece bana 'Kafam çok güzel' yazdı. Ben de 'Neredesin' dedim. 'Küçükçekmece'deyim' dedi. 'Gelip alayım seni' dedim. 'Tamam gel beni buradan al' dedi, 'Tamam' dedim. Bir daha cevap gelmedi" demişti. 

SORUŞTURMA SONA ERDİ: UYUŞTURUCU, TECAVÜZ VE PENCEREDEN ATMA...

Ebru Erdem davasında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sona erdi. Savcılığın hazırladığı iddianamede, Serdar Taş'ın kız arkadaşı Ebru'ya önce uyuşturucu madde kullandırdığı, ardından tecavüz ettiği belirlendi. Taş'tan kurtulmak için pencereye kaçan Ebru'nun rezidansın 9'uncu katından itildiği ifade edildi. Adli tıp raporunda ise Ebru'ya yüklü miktarda çeşitli uyuşturucu maddeler kullandırıldığı, baskıyla cinsel ilişkiye girildiği, kurtulmak için yarı çıplak cama koştuktan sonra ise Serdar Taş tarafından itildiği belirtildi. 

Yapılan araştırmalar sonucu, Serdar Taş'ın daireyi 1 yıllığına kiraladığı ve sahte kimlikle siteye giriş yaptığı belirlendi. "Ebru ile birkaç gün önce tanışmış, alkol almak için günlük kiraladığımız daireye gelmiştik, ben banyodan çıkınca camdan kendini geriye doğru sarkıtıyordu ve bir anda aşağı bıraktı. Hemen aşağı koştum ama sonra korkup kaçtım" diyerek kendini savunan Serdar Taş tutuklandı, çocuğun cinsel istismarı, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, evi terk eden çocuğu ailesinden habersiz yanında tutuma suçlarından müebbet hapsi istendi. 

Ebru Erdem Serdar Taş küçükçekmece rezidans haberler