İki aile arasında "nişan atma" kavgası! 1'i polis 5 yaralı

İki aile arasında "nişan atma" kavgası! 1'i polis 5 yaralı

İstanbul Şişli’de iki aile arasında nişan atma mevzusundan silahlı kavga çıktı. Kavgada 1'i polis 5 kişi yaralandı. Olaya ilişkin 8 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, Şişli Kuştepe Köz Sokak’ta saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 2 aile arasında nişan atma mevzusundan tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olaya müdahale eden polis memurlarından birinin koluna kavga eden ailelerin silahından çıkan kurşun isabet etti. Kolundan yaralanan polis memuru ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

8 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

İki tarafın gittikçe şiddetlenen kavgası bir türlü yatışmazken, olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ve asayiş ekibi sevk edildi. Silahlı kavgada taraflar arasında 4 kişi yaralandı. Yaralıların 2’sinin kadın olduğu öğrenildi. Öte yandan kavgada kullanılan 3 adet silah ele geçirildi. Kavgaya karışanlardan F.Ç., E.Ç., B.Ç. S.D. ve M.G. ile G.K., G.K. ve E.K. olmak üzere toplam 8 kişi yakalandı.

Öte yandan kavgayı ayırmak için müdahale eden ve şüphelilerin kurşunuyla kolundan yaralanan polis memuru Ş.D.'nin ve diğer yaralıların hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak: İHA

İstanbul Şişli