"İftara gidiyorum" deyip geri dönmedi, günler sonra korkunç haberi geldi: 57 yaşındaki adamın cansız bedeni ırmakta bulundu

Antalya Gündem haberleri
"İftara gidiyorum" deyip geri dönmedi, günler sonra korkunç haberi geldi: 57 yaşındaki adamın cansız bedeni ırmakta bulundu

Antalya’nın Serik ilçesinde 5 gün önce "Eve iftar yapmaya gidiyorum" diyerek arkadaşlarının yanından ayrılan 57 yaşındaki adamın acı haberi geldi. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu adamın, bir ırmak içerisinde otomobiliyle birlikte cansız bedeni bulundu.

Kan donduran olay, Antalya'nın Serik ilçesinde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, Serik ilçesi Belek turizm merkezinde 28 Mart Çarşamba günü bir marketten alışveriş yaptıktan sonra arkadaşlarına iftar için eve gideceğini belirterek aracıyla yola çıkan Hasan Özcan'dan (57) bir daha haber alınamadı. Özcan'ın ailesi kendisinden haber alamayınca emniyete giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Polis ekipleri, aracıyla birlikte kaybolan Hasan Özcan için arama çalışması başlattı. Çalışmalar çerçevesinde bugün Belek Mahallesi Acısu Irmağı yakınlarında arama yapan ekipler, lastik izlerinden bir otomobilin ırmağa uçuştuğunu tespit etti. Vinç yardımı ile çıkarılan otomobilde Özcan’ın cansız bedeni bulundu.

Ceset polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

 

Kaynak: İHA

Antalya Serik şüpheli ölüm