Hemşire Ömür Erez'in öldürülmeden önce yaptığı son paylaşımı ortaya çıktı

Gündem haberleri
Hemşire Ömür Erez'in öldürülmeden önce yaptığı son paylaşımı ortaya çıktı

İstanbul Kartal'da aile sağlığı merkezinde Rahmi Uygun tarafından öldürülen hemşire Ömür Erez'in öldürülmeden dakikalar önce yaptığı sosyal medya paylaşımı da ortaya çıktı.

Kartal'da, aile sağlığı merkezinde meydana gelen vahşi cinayetin ardından kaçan şüpheli Rahmi Uygun, polis ekipleri tarafından Bağcılar'da arkadaşıyla çay içerken gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şüpheli Rahmi Uygun, Konya'dan araç kiralayarak geldiği arkadaşı Musa T. ile birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü'nün 3. katında bulunan Cinayet Büro Amirliği'ne çıkarıldı. Uygun, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Şüphelinin ilk verdiği ifade de ortaya çıktı. Kendisini yakalayan polislere olayı anlatan Rahmi Uygun, Hemşire Ömür Erez'le iki yıl önce internet üzerinden tanıştığını iddia etti.

Şüpheli Rahmi Uygun "Bir yıl önce ayrılmıştık. Ancak birlikte olduğumuz dönemde ona borç olarak verdiğim 200 bin lirayı geri vermedi. Ondan defalarca istememe rağmen her seferinde beni oyaladı. Son telefonla konuşmamızda bana hakaret edince İstanbul'a gelmeye karar verdim" dediği öğrenildi.

Arkadaşı Musa T. ile birlikte kiraladıkları otomobille İstanbul'a geldiklerini anlatan Rahmi Uygun "Onunla konuşup paramı almaya çalışacaktım. Ancak yine aramızda tartışma çıktı. Bir anda kendimi kaybettim" dediği öne sürüldü.

SON PAYLAŞIMI

Hemşire Ömür Erez'in öldürülmeden dakikalar önce yaptığı sosyal medya paylaşımı da ortaya çıktı. Paylaşımda;" İnsan beklentisi kadar mutludur. Formül sıfır beklenti sonsuz mutluluk" yazdığı görüldü.

Hemşire Ömür Erez'in öldürülmeden önce yaptığı son paylaşımı ortaya çıktı - Resim : 1

"ÖKSÜZ KIZI BİZE EMANET"

Hemşire Ömür Erez'in dayısı konuştu. Sabah'tan Yunus Emre Kavak ve Bulut Yamandağ imzalı habere göre, cenaze işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na gelen dayı İbrahim Gündüz "Erez küçük yaşta babasını kaybetmişti. Elimizde büyüttük kızcağızı. Şimdi de 10 yaşında öksüz kalan kızı bize emanet" diye konuştu.

Gündüz "Ömür kızcağızımız çocuk yaşta babasını kaybetti. Biz de Ömür'ümüzü büyüttük. Büyüdü kendi ayakları üzerinde duran bir kadın oldu, çocuk sahibi oldu. 10 yaşında çok güzel bir kız yetiştirdi" dedi.

Gündüz "Ömür'ün minik kızı da bir psikopat yüzünden aynı kadere mahkum edildi. 10 yaşındaki kızı da annesi gibi çocuk yaşta ailesinden oldu. Elimizde büyütmüştük kızcağızı. Şimdi de 10 yaşında öksüz olan kızı bize emanet" diye konuştu.

Kaynak: Diğer

Ömür Erez kartal hemşire sağlık ocağı Kocaeli Dilovası Rahmi Uygun