HDP'li Meral Danış Beştaş, trafik kazası geçirdi

HDP Gündem haberleri Trafik kazası
HDP'li Meral Danış Beştaş, trafik kazası geçirdi

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, seçim çalışması için gittiği Erzurum'da trafik kazası geçirdi. Beştaş'ın durumunun ağır olmadığı öğrenildi.

HDP'li Meral Danış Beştaş, Erzurum'da trafik kazası geçirdi.

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, Erzurum'da trafik kazası geçirdi. Beştaş'ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

HDP'den yapılan açıklamaya göre HDP Grup Başkanvekili Beştaş, Yeşil ve Sol Parti'nin seçim çalışmaları için gittiği Erzurum'un Karayazı ilçesinde trafik kazası geçirdi.

BELİNDE KIRIK OLDUĞU BELİRLENDİ

Kaza sonrası Karayazı Devlet Hastanesine kaldırılan Danış Beştaş buradaki ilk müdahalesinin ardından Erzurum Şehir Hastanesine daha sonra da ambulans uçak ile Ankara’ya gönderildi. HDP milletvekili Danış Beştaş’ın şehir hastanesinde yapılan kontrollerinde belinde kırık olduğu belirlendi.

ANKARA'YA SEVK EDİLDİ

Hastanede açıklama yapan HDP parti meclis üyesi Talha kaya, “Milletvekilimiz meral danış beştaş Karayazı ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası Erzurum Şehir Hastanesine getirildi. Hastane başhekimi ile yaptığımız görüşmede hayati tehlikesinin bulunmadığını ancak belinde kırık olduğunu söyledi. Milletvekilimizi ambulans uçak ile Ankara’ya gönderilmesine karar verildi.” dedi.

ANKARA'YA GETİRİLDİ

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği Erzurum'da trafik kazası geçiren Halkların Demokratik Partisi (HDP) Grup Başkanvekili ve Yeşil Sol Parti Erzurum Milletvekili Adayı Meral Danış Beştaş, Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçak ile Ankara'ya getirildi.

 

Kaynak: İHA

HDP Meral Danış Beştaş Gündem haberleri Erzurum