Hatay'daki köpek katliamına soruşturma

Gündem haberleri Hatay
Hatay'daki köpek katliamına soruşturma

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 5 köpek yavrusunun vahşice öldürülmüş haldeki görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması üzerine soruşturma başlatıldı.

Hatay'da İl jandarma Komutanlığı ekipleri, sosyal medyada paylaşılan, köpek yavrularının yakılarak ve darp edilerek öldürüldüğünün belirtildiği görüntülerle ilgili inceleme başlattı.

Alabeyli Mahallesi'ndeki olayla ilgili görgü tanıklarının ifadesine başvuran ekipler, çevredeki kamera kayıtlarını da incelemeye aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, sosyal medya hesabından, bu vahşeti yapanların asla cezasız kalmayacağını belirterek, "Bu görüntüleri gördükten sonra devletimizin bütün kurumları ile acilen görüşüp gerekli bütün çalışmaları başlattık. Şahsım adına bu insanlık dışı vahşeti yapanları bir kez daha lanetle ve şiddetle kınıyorum." ifadelerini kullandı.

Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş da, "Bu vahşete sessiz kalmayacağız. #HataydaKatliamVar tagı ile tepkisini dile getiren herkesin üzüntüsünü paylaşıyorum. Konunun takipçisi olacağım" dedi.

Kaynak: AA

Hatay Kırıkhan Hatay haberleri Lütfü Savaş