Hatay Valiliği'nden Ümit Özdağ açıklaması

Gündem haberleri Ümit Özdağ Hatay
Hatay Valiliği'nden Ümit Özdağ açıklaması

Hatay Valiliği, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, Hatay'a girişine izin verilmemesi hakkında açıklama yayınladı.

Hatay Valiliği, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve beraberindeki grubun, şehre alınmaması hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

Hatay Valiliği'nden yapılan açıklama şöyle:

Hatay sınırına mayın döşeyeceğini iki gündür ilen eden, yabancı düşmanlığı ile her kesimden insanın bir arada yaşadığı, kardeşliğin ve hoşgörünün sembolü kadim şehir Hatay'ımızın sosyal dinamiklerine mayın döşeyeceğini söyleyerek, kışkırtıcı bir üslupla ilimize gelen tüm grup ve kişilerin, telafisi mümkün olmayan olaylara sebebiyet verilmemesi adına kanunların verdiği yetkiler çerçevesinde kamu düzeninin ve asayişin sağlanabilmesi, huzurun temin edilebilmesi amacıyla Valiliğimizce gerekli önlemler alınmıştır.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "Tek güç kaynağı yabancı düşmanlığı olan, iki gündür Hatay sınırına mayın döşeyeceğini söyleyerek kışkırtıcı bir yol izleyen, hayatı yalan ve provokasyondan ibaret birinin bu provokasyonuna, tahrikine izin verilmemiştir. açıklamasında bulundu.

 

Kaynak: Haber Global TV

Hatay Valiliği Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ