Hangi uçak seferleri iptal edildi? Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı iptal edilen uçuşlar listesi

İstanbul istanbul havalimanı
Hangi uçak seferleri iptal edildi? Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı iptal edilen uçuşlar listesi

Kar yağışı ile birlikte Cumartesi- pazar iptal edilen uçak seferleri merak ediliyor. İstanbul'da beklenen kar yağışı sebebiyle 19 Mart tarihinde İstanbul Havalimanı'dan 80, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ise 20 seferin iptal edildiği açıklandı. Peki hangi uçak seferleri iptal edildi?

THY ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan gelen açıklamaların ardından iptal edilen uçak seferleri belli olmuş durumda. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği uyarıların ardından Türk Hava Yolları(THY) İstanbul'da beklenen kar yağışı sebebiyle 19 Mart tarihinde İstanbul Havalimanı’dan 80, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan ise 20 seferin iptal edilmiş olduğu bilgisini paylaştı. Peki, iptal edilen uçuşlar hangileri?

HANGİ UÇAK SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ?

Kar yağışı sonrası Sabiha Gökçen Havalimanında da uçuşlara kar kısıtlaması getirildi. THY Basın Müşavirliği, konu hakkında şöyle bir açıklamada bulundu '19 Mart tarihinde İstanbul’da beklenen hava muhalefeti nedeniyle MADKOM (Meteorolojik Acil Durum Komitesi) kararı gereğince İstanbul Havalimanı kalkışlı 43’ü iç, 37’si dış hat olmak üzere 80 seferimiz iptal edilmiştir. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan ise 20 sefer iptal edildi'

19 Mart'ta seferi iptal olan yolculardan uçuş saatine kadar, THY’nin internet sitesi, mobil uygulaması, çağrı merkezi ve bileti satın aldıkları acente üzerinden değişiklik veya iade işlemlerini tamamlayabilecekleri ifade edildi.

THY iptal olan uçak seferleri sorgulama

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI MERKEZLİ İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBUL HAVALİMANI MERKEZLİ İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Haber Global TV