Haluk Levent'ten beklenen açıklama geldi! "Sizin paranız benim namusum"

Ahbap son dakika Haluk Levent Kahramanmaraş Depremi Gündem haberleri
Haluk Levent'ten beklenen açıklama geldi! "Sizin paranız benim namusum"

AHBAP Derneğinin kurucusu ve ünlü müzisyen Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla toplanan bağışlara ilişkin ortaya atılan iddiaların doğru olmadığını belirtti. Levent, dernek faaliyetlerini aksatmaya yönelik girişimler olduğunu ve yetkililerin sorunu çözdüğünü bildirdi.

Son dakika haberine göre, AHBAP Derneğinin kurucusu ve ünlü müzisyen Haluk Levent, beklenen açıklamayı yaptı. 

AHBAP Derneğinin kurucusu ve ünlü müzisyen Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla toplanan bağışlara ilişkin ortaya atılan iddiaların doğru olmadığını belirtti. Levent, dernek faaliyetlerini aksatmaya yönelik girişimler olduğunu ve yetkililerin sorunu çözdüğünü bildirdi. Öte yandan, Levent, TOKİ ile görüşüldüğünü ve toplanan bağışlarla yapılacak ilk işin konut olduğunu söyledi.

Levent'in ilk açıklaması şöyle:

1) Bugün akşam saat 22.00 de bir açıklama yapacaktım. O kadar çok spekülasyon yapıldı ki herkes ama herkes toplanan bağışlara el konulacağını, Kızılay’a ya da AFAD'a aktaracağımı yazıp çiziyor. Olay daha çok büyümesin diye açıklamamı erkenden yapayım dedim.

2Açıklayacağım durumdan önce şunu söyleyeyim. Sizin paranız benim namusum! Hiç kimseye kuruluşa vermem! Veremem! Kimse de benden istemedi! Şu an yüz binlerce insan evsiz donuyor. İlk iş TOKİ ile görüştüm. Acil konut yaptıracağız!

3)Son 2 günde bazı işgüzarların sahada Ahbap faaliyetlerinin çalışmalarını aksatmaya yönelik girişimleri olduğunu gördük. Tıkanma noktasına gelmiştik. Dünden beri ilgili yerlere onları şikayetimizi belirttik. Sağ olsun yetkililer olayı çözdüler. Sahadayız.

 

Kaynak: Haber Global TV

AHBAP Haluk Levent son dakika Kahramanmaraş depremi