Haluk Levent özür diledi

Haluk Levent Magazin Haberleri
Haluk Levent özür diledi

Ahbap oluşumuyla birlikte depremzedelere yardım eden Haluk Levent, ortaya atılan son iddiayla ilgili bir tweet atmıştı, RTÜK Başkanı'yla görüşen Levent o tweet'ini silerek yeni bir açıklama yaptı.

Türkiye'de birçok tv kanalının depremzedeler için düzenleyeceği ortak bağış kampanyasında Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili bir iddia ortaya atılmıştı.

 Kaynarca ve İmirzalıoğlu'nun Ahbap'a destek verdikleri gerekçesiyle bağlı bulundukları kanalın isteğiyle ortak yayında yer almayacakları yönünde bir haber yayınlanmıştı.

Haluk Levent, 9 Şubat günü paylaştığı videoda Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Oktay Kaynarca, Özge Özpirinçci, İrem Helvacıoğlu ve Kıvanç Kasabalı’nın Ahbap koordinasyon merkezinde yardım çalışmalarına katıldığını söylemişti.

Bunun üzerine Haluk Levent bir tweet atarak özür dilemişti.

"Levent "Benim yüzümden oldu :(
Çok üzgünüm.
Bir kez “devlet nerde?” cümlesi kurmadılar.
Yardım toplamak değil yardım dağıtmak için Ahbapta oldular.
Geçen yıl yardım kampanyasında ben de Afad’a bağış yapmıştım.
İzin verin yarın TV’de Afad için tüm sanatçılarla biz de para toplayalım" diye yazmıştı.

Haluk Levent daha sonra RTÜK başkanıyla görüştü.

Yeni bir tweet atan Haluk Levent şunları söyledi:

"RTÜK başkanı ile görüştüm. ATV'nin isimleri daha önceden belirlediğini bunun bilgisinin kendisine önceden geldiğini iletti. Ben de medyadan öğrendim canlarım. Alıntılayıp üzüldüğümü belirttim. Hepimiz hata yaparız. Bu sebeple ATV yönetiminden özür dilerim. Ve twiti siliyorum." 

Kaynak: Haber Global TV

magazin haberleri Haluk Levent RTÜK