Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (31 Ocak 2023)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (31 Ocak 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Avrupa'da geciken kış, savaşa nasıl etki etti? Doğalgaz vanaları...

Avrupa'da ocak ayının büyük bir bölümünde hava sıcaklıkları, mevsim normallerinin oldukça üstünde seyretti. Avrupa, 2022 yazında yapılan tahminlerin aksine doğalgazda ciddi bir enerji krizi yaşamazken bu durumun Rusya-Ukrayna Savaşı'na etkisi de tartışılıyor. Peki geciken kış savaşı nasıl etkiledi?

Bir tartışma: İş arkadaşından dost olur mu?

İş arkadaşlarımızı ailemizden çok gördüğümüz bir gerçek. Neredeyse her gün vakit geçirdiğimiz bu kişilerle bazen çok yakın dostluklar kurabiliyoruz. Böylesi durumlarda, profesyonelliği sürdürebilmek için iş arkadaşlığı ile dostluk dengesini iyi kurabilmek gerek. Peki bu sınırı nasıl çekeceğiz?

'İnternete bağlı olduğumuz sürece...' | 'İzin ver' seçeneği ile neleri kabul ediyoruz?

Telefonumuza indirdiğimiz uygulamaların fonksiyonlarına göre bazen konuma, bazen kameraya veya mikrofona erişime izin vermemiz gerekiyor. Peki, 'İzin ver' seçeneği ile aslında tam olarak neye izin verdiğimizi biliyor muyuz? Hangi bilgilerimiz karşı tarafa geçiyor?