Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (3 Mayıs Pazartesi)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (3 Mayıs Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Tam kapanmada turistler: Kendi hazırladıkları sandviçleriyle geziyorlar

Turizm, Türkiye'ye döviz girmesi için oldukça önemli. Tam kapanmadan muaf turistlerin görüntüleri geçen hafta sonu gündeme oturdu. Güney illerinde beş yıldızlı otellerde parti yapan turistler, İstanbul'da ise sırt çantalarına attıkları sandviçlerle kenti geziyor.

Binlerce insanın aşısına zorunlu erteleme

Bakanlık tüm imkânları ile aşılamayı hızlandırmaya çalışırken son 1 ayda 1 milyon 475 bin yeni vaka görülmesiyle birlikte hastalığı geçirmiş ve ilk doz aşısını olan veya önümüzdeki aylarda aşı olması beklenen pek çok insanın aşıları ertelendi. Peki bu aşılar ne kadar süre sonra yapılacak?

Onlar F5'lese de sonuç yok! İşe yeni girenler muafiyet belgesi almakta sorun yaşıyor

16 milyon çalışan kısıtlamalardan muaf olduklarını ispatlamak için e-Devlet'ten belge almaya çalışıyor. Aksayan sistemin düzeldiği ifade edilirken ekranlarını ne kadar F5'lerlerse F5'lesinler işe yeni girenler belgelerini almakta sorun yaşıyor.

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global