Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (24 Haziran Perşembe)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (24 Haziran Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Toplumsal bağışıklık için çok önemli: Göçmenlerin ne kadarı aşılandı?

Dünyanın en kalabalık mülteci nüfusuna ev sahipliği yapan Türkiye'de aşı olmaya hak kazanan mültecilerin ne kadarının aşılandığına ilişkin net bir veri yok. STK'lara göre resmi daireye gitmekten çekindikleri için PCR testi yaptırmaya da gönülsüzler.

Marmara'da yaşam umudu azalıyor: Sağ kalan balıklar da Karadeniz ve Ege'ye kaçtı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Marmara'yı esir alan müsilajla mücadele için balık av sezonu süresini kısaltabileceklerini söyledi. Uzmanlar ise Marmara'daki kirlilik nedeniyle yaşam mücadelesi veren birçok balık türünün Karadeniz ya da Ege'ye kaçtığını belirtti. 

ABD'de tarihi karar! Organizasyon milyar dolar kazanırken onlar sandviç bile alamıyordu!

Amerikan Kolej Sporları Kurumu NCAA'in sporcu-öğrencilerin maddi gelir elde etmesini yasaklayan kuralı ABD Yüksek Mahkemesi tarafından bozuluyor. Daha önce bırakın maaşı arkadaşından bir sandviç dahi alamayan sporcu-öğrenciler için yeni bir dönem başlıyor... İşte detaylar.

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Atkinson'ı öldüren polis suçlu bulundu: 33 saniye, 1 bot, 2 tekme, 5 yıl...

Fenerbahçe formasıyla şampiyonluk yaşamış eski golcü Dalian Atkinson, ülkesi İngiltere'de 2016'da polis müdahalesiyle yaşamını yitirmişti. Mahkemede polis memuru Benjamin Monk suçlu bulunurken ortaya çıkan korkunç detaylar da dikkat çekti.

ABD'de 8 yaşındaki çocuğa kelepçe vurdular! Bini aşkın çocuğu mağdur eden yasa...

Florida'da uygulamada olan Baker Yasası, ABD'de gündem oldu. Bireylerin rızaları dışında polis zoruyla akıl sağlığı muayenesine götürülmesine izin veren yasanın 2016-2020 arasında bini aşkın çocuğu mağdur ettiği raporlandı. Yaşanan son vaka ise bardağı taşırdı, yasa mahkemeye taşındı.

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global