Güzellik uzmanı Mehlika Derici'nin ölümüyle ilgili korkunç detay

Gündem haberleri Tekirdağ Kadın cinayetleri
Güzellik uzmanı Mehlika Derici'nin ölümüyle ilgili korkunç detay

Tekirdağ'da bölgenin ünlü güzellik uzmanı Mehlika Derici'nin de ölümüne neden olan olayda son dakika gelişmesi. İki sevgilinin 25 metrelik uçurumdan düşerek ölümünde korkunç detaylar ortaya çıktı.

Tekirdağ'da iki sevgilinin 25 metrelik uçurumdan düşerek ölümünde korkunç detaylar ortaya çıktı. SABAH görgü tanıklarının ifadelerine ulaştı. Görgü tanıkları, kıskançlık yüzünden çıkan kavgada Selçuk Çetiner'in tartıştğı sevgilisi Mehlika Derici'yi önce iteklediği daha sonra 'ölürsek birlikte öleceğiz' diyerek kucaklayıp, ölüme atladıklarını anlattı.

GÖRGÜ TANIKLARI ŞOKTA

Tekirdağ'in Marmaraereğlisi ilçesinde önceki gece güzellik uzmanı Mehlika Derici (35) ile çiftçilik yapan erkek arkadaşı Selçuk Çetiner'in (45) Aşıklar Tepesi'ndeki uçurumdan düşerek ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı. 

Güzellik uzmanı Mehlika Derici'nin ölümüyle ilgili korkunç detay - Resim : 1

ÖNCE İTTİ, SONRA KUCAKLAYIP ATTI

Merve Y. adlı görgü tanığı olayın etkisiyle şoka girdiğini anlatarak ifadesinde "Benim doğum günümdü. Eğlence mekanından çıktığımızda alkollüydük. Polis çevirmesini görünce arkadaşlarımızı uyardık. Selçuk, bunun üzerine polisten kaçmak için Aşıklar Tepesi'ne doğru otomobille çıktı.

Biz de peşinden gittik. Aralarında kıskançlık yüzünden kavga çıktı. Önce Mehlika'yı itti. Biz yerden kaldırdık. Daha ne olduğunu anlayamadan 'ölürsek birlikte öleceğiz' deyip, Mehlika'yı kucaklayıp, uçurumdan aşağıya atladı" dediği öğrenildi.

Sabah'ın haberine göre Merve Y.'nin erkek arkadaşı Arda Tolunay Y. ise ifadesinde, arkadaşları Mehlika Derici, Selçuk Çetiner, kız arkadaşı Merve Y. (32) ve diğer 6 arkadaşı ile birlikte kız arkadaşının doğum gününü kutlamak için balık restoranına gittiklerini belirtti.

Güzellik uzmanı Mehlika Derici'nin ölümüyle ilgili korkunç detay - Resim : 2

Restorandan çıktıktan sonra Marmaraereğlisi deniz feneri tarafına arabalarıyla gittiklerini, burada da bir müddet oturduklarını ve alkol aldıklarını söyledi.

Daha sonra alkolün etkisiyle Mehlika Derici ile Selçuk Çetiner'in kendi aralarında kıskançlık yüzünden tartıştıkları ve itişme yaşandığını, sonrasında Selçuk Çetiner'in Mehlika Derici'yi belinden sararak beraber tepeden atladıklarını anlattı.

Kaynak: Haber Global TV

tekirdağ