Gün içinde aynı noktada 2 kaza: Adını "ölüm kavşağı" koydular

Gün içinde aynı noktada 2 kaza: Adını "ölüm kavşağı" koydular

Ardahan'da gün içinde aynı noktada meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi yaralandı. Ardahan-Kars kara yolunun Artvin yol ayırımı kavşağına "ölüm kavşağı" adı veren vatandaşlar önlem alınmasını istiyor.

Ardahan-Kars karayolunda sürücüsü öğrenilemeyen otomobil, Ardahan-Kars kara yolunun Artvin yol ayırımı kavşağında direksiyon hakimiyetinin kaybetmesi sonucu bariyerlere çarpıştı. Otomobilde maddi hasar meydana geldi.

Aynı kavşakta, akşam geç saatlerde ise Selahattin Savaş idaresindeki otomobil ile Ali Heydar idaresindeki İran plakalı otomobil kavşağın birleştiği noktada çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunan 6 kişiden 2'si hafif şekilde yaralandı. Yaralılara, ilk müdahale 112 Acil Servis ekiplerince ambulansta yapıldı.

"ÖLÜM KAVŞAĞIYLA İLGİLİ YETKİLİLERİN ÖNLEM ALMASI GEREKİYOR"

Kazalardan bıkan vatandaşlar ise bu kavşakta karayolları ekiplerinin tedbir almalarını istiyor. Sürücü Murat Morkoç, ''Yıllardır bu yolda haftada 2-3 defa kaza meydana geliyor. Burası 'ölüm kavşağı' olarak adlandırılıyor. Buna rağmen burada karayolları ekiplerince bir türlü önlem alınmıyor. Son aylarda ölümlü kazaların da meydana geldiği ölüm kavşağıyla ilgili yetkililerin önlem alması gerekiyor. Yol güzel fakat önlem yok.'' şeklinde konuştu.

Her iki kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

AA

artvin ölüm kavşağı Kars