'Gram altında gözünüz orada olsun' diyen İslam Memiş, yapılması vahim olacak hatayı açıkladı

Haberglobal.com.tr
İslam Memiş Altın Altın yorumları Gram altın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Altın her geçen yıl alınması zorlaşan bir yatırım aracıdır" diyerek altını olanlar ve almayı düşünenlere kritik uyarı yaptı: Bunu yapan yanar!

Finans analisti İslam Memiş, Haber Global'de rekor üstüne rekor kıran altın fiyatlarını değerlendirdi.

Gram altındaki rekorlar yatırımcıları alım yönünde telaşlandırırken İslam Memiş, bu günlerde zarar edilmemesi için yapılması gerekenleri sıraladı:

"Altın fiyatlarında son iki günde agresif yükselişler var. Ons altında sert yükselişler gördük. Bu yıl içinde 2350 dolar hedef. Bu iki günlük harekete baktığımızda düzeltmeye ihtiyaç var. 2100 altına sarkma bekliyorum. 2090 dolar güçlü destek.

Gram altın bir yandan dolar yükseliyor, diğer yandan ons yükseliyor. Çarpanında gram altın bir günde 100 lira attı. 2328 liraya kadar yükseldi. 2285 lirada şu anda. Gram altın yatırımcısı onsu takip etmeli. Ons altında 2100 lira altı alım fırsatı. Her ay yeni yükseliş trendine hazır olun uyarısında bulunabiliriz. Her ayı aratacak altın fiyatları var.

VAHİM HATAYI YAPMAYIN: KISA VADELİ AL SAT

Yılın son çeyreğinde 3000 lira ama 3000 üzerinde de ataklar görebiliriz. 3000-3500 lira bant aralığı da var gram altında. Birçok etken altın fiyatlarını desteklemeye devam ediyor. 2024 yılında altın, altın çağını yaşayacak. 2024 yılında altın yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam edecek. Altın uzun vadeli bir yatırım aracıdır, kısa vadeli al satlar yapanlar zarar eder. Geniş bant aralığı var, bu da alım satımı engelliyor zaten. Bundan sonra fiyata değil, miktara bakacağız. Elimde 100 gram var, bunu nasıl 200 lira yaparım."