Görüntüler izleyenleri dehşete düşürmüştü! Cani anne bu kez de bebeğini kaçırdı

Diyarbakır Gündem haberleri

Diyarbakır'da yastıkla boğmaya çalıştığı bebeğinin görüntülerini çekip eski eşine yollayan anne E.K.'nın yaptıkları kan dondurmuştu. şimdi de bebeğini kaçırdı. Cani anne şimdi de eski eşi Mehmet Kaya’ya verilen bebeğini kaçırdı.

Diyarbakır'da 8 aylık bebeğinin yüzüne yastık bastırıp, boğmaya çalışan ve o anları cep telefonuyla görüntüleyerek eski eşine yollayan E.K., görüntülerin ortaya çıkması üzerine yakalanmış, sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakılmıştı.

Eylül bebek, olay sonrası savcılık tarafından babaya verilirken, Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığı ise olayla ilgili inceleme başlatmıştı. Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hizmetli memur olan ve yıllık izinde olan E.K., geçtiğimiz pazartesi günü gözaltına alındı.

Salı günü adliyeye çıkartılan E.K., serbest bırakıldıktan sonra eski eşi Mehmet Kaya'ya tehdit mesajı atması ve şikayet edilmesi üzerine tekrar gözaltına alınarak sevk edildiği adli makamlarca ikinci kez serbest bırakıldı.

Görüntüler izleyenleri dehşete düşürmüştü! Cani anne bu kez de bebeğini kaçırdı - Resim : 1

ÖNCE KAÇIRDI, SONRA ARACINI ALMAYA DÖNDÜ

Baba Mehmet Kaya'nın yeğeni, Eylül bebeği hava alması için dün akşam saatlerinde sitenin parkına indirdiği esnada, olay yerine gelen anne E.K. kucağından bebeği alarak yaya olarak kaçtı. Olay yerine tekrar gelen anne, kaçtığı esnada bıraktığı aracı alarak siteden uzaklaştı. O anlar cep telefonu kameraları ile görüntülendi.

 

Kaynak: İHA

Diyarbakır cani anne