Genç kızın hayatı karardı! Fransız askısıyla gülüşünü kaybetti

Gündem haberleri İstanbul
Genç kızın hayatı karardı! Fransız askısıyla gülüşünü kaybetti

Ünlü estetisyen N.D’ye Fransız askısı yöntemiyle yaptırdığı yüz gerdirme operasyonu inşaat danışmanı D.S.’nin (35) hayatını kâbusa çevirdi. D.S. yaşadıklarını anlattı.

İstanbul'da inşaat danışmanlığı yapan D.S. (35), ameliyatsız yüz gerdirme operasyonu olan Fransız askısı yaptırmak üzere internetten yaptığı araştarma sonunda doktor N.D'ye ulaştı. D.S., 6 ay önce ilk ameliyatını oldu. İşlemin ardından eve gider gitmez iddialara göre yüzünde kanamalar oldu.

Doktorla iletişime geçerek durumu anlatınca, "Bu çok normal. Bir süre sonra geçer, düzelir" yanıtıyla karşılaştı. Ancak kanamalar geçmedi. Üstelik yaralarda iltihaplar oluşmaya başladı. Çaresiz bir halde kliniğin yolunu tutan D.S.'ye doktoru 3 kez daha operasyon yaptı ama tüm bunlara karşın eski yüzünden eser kalmadı.

Genç kızın hayatı karardı! Fransız askısıyla gülüşünü kaybetti - Resim : 1

4'üncü kez ameliyat masasına yatırılmak istenen D.S. bunu kabul etmedi. Klinik ve doktora karşı hukuk mücadelesi başlatmaya hazırlanan talihsiz kadın, "6 aydır acı içinde uyuyorum.

Hayatım zindan oldu" dedi. D.S. yaşadığı süreci Sabah Gazetesine anlattı:

"GÜVENDİM, HAYATIMI KARARTTI"

Çok pis bir ortamda beni ameliyat ettiler. Burada mikrop kaptı. Sonra yüzüm bir türlü eski haline gelmedi. Hayatımın en büyük hatasıydı. Çok pişmanım. Şimdi yüzümde kalıcı izler var. Gülemiyorum, mimik yapamıyorum, sevindiğim ağladığım belli olmuyor.

İnsan içine çıkmak, aynaya bakmak dahi istemiyorum. Benim hayatımı çaldılar, işimden oldum. Eve kapandım, kimseyle görüşemez oldum. O doktor internette çok ünlü biri. İnsanlara isim yapmış. Kendisine güvendim ama benim hayatımı kararttı.

Genç kızın hayatı karardı! Fransız askısıyla gülüşünü kaybetti - Resim : 2

Şikâyetçi olmayım diye arabulucu getirdiler. Arabulucu ben ameliyat masasındayken, daha yüzüne baktığımda çift çift görüyorken bana gelip bir şeyler imzalattı. Ama ben ne olursa olsun onlardan maddi ve manevi şikâyetçi olacağım. Devlet büyüklerimizden isteğim, ülkemizde böyle insanlara yer vermesinler. Böyle sağlıksız, insan hayatıyla oynayan yerler kapatılsın. Ne olur bana yardım edin.

 

Kaynak: Haber Global TV

İstanbul Gündem haberleri