Selçuk Özdağ silahlı ve sopalı grubun saldırısına uğradı

Gelecek Partisi
Selçuk Özdağ silahlı ve sopalı grubun saldırısına uğradı

Gelecek Partisi'nden yapılan açıklamada, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın silahlı ve sopalı bir grubunda saldırısına uğradığı belirtildi. 

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Ankara'da bir grubun saldırısına uğradı.  Partiden yapılan açıklamaya göre, Özdağ'a aracına bineceği sırada kimliği henüz belirlenemeyen grup saldırdı.Başından ve yüzünden aldığı darbeler sonucu yaralanan Özdağ, özel bir hastanede tedavi edildi. 

DAVUTOĞLU: OLAYIN DETAYLARINI ARAŞTIRIYORUZ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Davutoğlu, "Selçuk Özdağ, evinden çıktığı sırada planlı ve silahlı bir saldırıya uğramıştır. Olayın detaylarını araştırıyoruz. Eğer bir siyasi evinin önünde silahlı bir kaç kişinin saldırısına uğramışsa bunun hiçbir izahı olamaz, bu açık bir terör faaliyetidir. Gerekenin yapılmasını herkesten bekleriz" ifadelerini kullandı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliğince Twitter'dan yapılan açıklamada ise, "26'ıncı Dönem Milletvekili ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Selçuk Özdağ, ikametgahının önünde fiziki saldırıya uğramış olup hastanede tedavi altına alınmıştır. Saldırganların tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışmalar titizlikle sürdürülmektedir" denildi.

KILIÇDAROĞLU'DAN SELÇUK ÖZDAĞ'A 'GEÇMİŞ OLSUN' TELEFONU 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evinin önünde saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ı telefonla aradı. Yaşanan saldırıya ilişkin bilgi alan CHP lideri Kılıçdaroğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Selçuk Özdağ silahlı ve sopalı grubun saldırısına uğradı - Resim : 1

Selçuk Özdağ silahlı ve sopalı grubun saldırısına uğradı - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Gelecek Partisi selçuk özdağ