Gelecek Partili Başkan Yardımcısı Emine Ercandoğdu birlikte yaşadığı erkek tarafından öldürüldü

Gelecek Partisi Kadın cinayetleri Sakarya
Gelecek Partili Başkan Yardımcısı Emine Ercandoğdu birlikte yaşadığı erkek tarafından öldürüldü

Sakarya'da Gelecek Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Emine Ercandoğdu, emekli polis Tuncay Güleç tarafından öldürüldü. Cinayetten sonra oğlunun mezarına giden Güleç, yaşamını son verdi. 38 yaşındaki Ercandoğdu'nun katili Güleç ile 3 yıl önce adliyede tanıştığı öğrenildi.

Gelecek Partisi İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Emine Ercandoğdu, birlikte yaşadığı erkek tarafından öldürüldü.

38 yaşındaki Emine Ercandoğdu, Gelecek Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısıydı. Arapça tercümanlık yapan Ercandoğdu, aynı zamanda siyah kuşak kick boksçu ve zumba eğitmeniydi. 10 yıl önce ayrıldığı eşinden 10 ve 12 yaşlarında iki çocuğu vardı.

EMEKLİ POLİS İLE TANIŞTI

Tercümanlık yapmak için gittiği Bakırköy Adliyesi'nde 3 yıl önce emekli polis Tuncay Gülenç'le tanıştı. 55 yaşındaki Gülenç'in de 2 çocuğu vardı, eşiyle boşanma aşamasındaydı. Üç yıldır birlikte yaşayan Gülenç ve Ercandoğdu son zamanlarda sürekli kavga ediyordu. Son olarak iki sevgili Tuncay Gülenç'in Sakarya Hendek'teki bağ evine gitti.

Burada çıkan tartışmada Gülenç, Emine Ecandoğdu'ya ateş açtı. Daha sonra aracına binip geçen yıl trafik kazasında ölen oğlunun mezarına giderek yaşamına son verdi.

KAN İZLERİNDEN ŞÜPHELENDİLER

Jandarma Gülenç'in kıyafetinin farklı yerlerindeki ve otomobilindeki kan izlerinden şüphelendi. Bağ evine giden ekipler bu kez de Emine Ecandoğdu'nun cansız bedeniyle karşılaştı.

38 yaşındaki kadının karnından yaralandığı ve sürünerek evin dışına kadar çıktığı belirlendi.

Emekli polis Tuncay Güleç'in oğlunun ölümünden sonra psikolojinin bozulduğu öğrenildi.

Gülenç'in cenazesi Giresun'da Emine Ercandoğdu'nun cenazesi ise İstanbul'da toprağa verildi.

Gelecek Partili Başkan Yardımcısı Emine Ercandoğdu birlikte yaşadığı erkek tarafından öldürüldü - Resim : 2

 PARTİDEN AÇIKLAMA

Gelecek Partisi'nden yapılan açıklamada; “İl Başkan Yardımcımız, çalışma arkadaşımız Emine Ercandoğdu’yu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyiz." denildi.

Gelecek Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Perihan Toğay, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

"İl Başkan Yardımcım, çalışma arkadaşım, can yoldaşım. Emine Ercandoğdu'yu kaybetmenin üzüntüsünü içerisindeyim. Kelimeler kifayetsiz… Seni asla unutmayacağız. Başta evlatları olmak üzere Ailesine ve Gelecek camiamıza başsağlığı dilerim. Mekanın cennet olsun."

Kaynak: Ajanslar

Gelecek Partisi Emine Ercandoğdu kadın cinayeti Sakarya