Gaziantep'te bebeğini döven baba için istenen ceza belli oldu

Gaziantep Gündem haberleri
Gaziantep'te bebeğini döven baba için istenen ceza belli oldu

Gaziantep'te bebeğini öldüresiye döven baba Yunus Göç hakkında "nitelikli öldürmeye teşebbüs" suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istenen iddianame, mahkemece kabul edildi.

Gaziantep'te bebeğini döven baba hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Baba "nitelikli öldürmeye teşebbüs" suçundan yargılanacak.

Gaziantep Cumhuriyet Savcılığı, baba Yunus Göç hakkındaki iddianameyi tamamladı.

"Nitelikli öldürmeye teşebbüs" suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istenen iddianame, mahkeme tarafından kabul edildi.

Baba Yunus Göç'ün yaklaşık 2 aylık bebeği darp ederken cep telefonu tarafından kaydedilen görüntüleri ortaya çıkmış, baba tutuklanmıştı.

Yoğun bakımda bir süre tedavi gören bebek, taburcu edildikten sonra koruma altına alındı.

 

“BEBEK AĞLAMAYA DEVAM ETTİKÇE VURDU”

İddianamede, olay anına ilişkin detaylara da yer verildi. Anne Göç’ün eşine “önce çocuğun ilacını vereyim sonra çay koyarım” demesinin ardından cep telefonunu kamerasını açarak bıraktığı iddianamede belirtilirken, “Çekilen görüntüler incelendiğinde şüphelinin mağdurun yerden alıp boynundan tuttuğu, mağdurun sırtına sert ve şiddetli bir şekilde 10 defa vurduğu, mağdur ağladığında boğazını sıkıp ağzını kapattığı, mağdur ağlamaya devam ettikçe yüzüne vurduğu, annenin odaya girdiğinde ise bebeği sıvazlıyormuş gibi davrandığı görülüyor” denildi.

 

Kaynak: AA

Gaziantep yunus göç bebeğini döven baba