Gaziantep'i sağanak vurdu: Günlük yaşam felç oldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak yağış
Gaziantep'i sağanak vurdu: Günlük yaşam felç oldu

Gaziantep'in kent merkezi ve ilçeleri sağanak yağışa teslim oldu. Akşam saatlerinde kentte etkisini gösteren sağanak yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan kuvvetli sağanak yağış uyarılarının ardından beklenen oldu. Yağış uyarısı yapılan Gaziantep'i sağanak vurdu. Kentte cadde ve sokaklar göle dönerken vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Günlük yaşamı olumsuz etkileyen sağanak yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Sürücüler de yayalar da zorlandı. Yollarda su birikintileri oluştu. Caddeler ve sokaklarda meydana gelen su birikintileri nedeniyle araçlar ilerlemek de güçlük çekti. Yayalar da yürümekte güçlük çekti. 

Gaziantep kent merkezi ve özellikle Yavuzeli ilçesinde akşam saatlerinde sağanak etkili oldu. Yağış nedeniyle araç ve yayalar zor anlar yaşarken yollarda su birikintileri oluştu.

Gaziantep kent merkezi ve özellikle Yavuzeli ilçesinde akşam saatlerinde aniden sağanak bastırdı. Kısa sürede etkili olan yağmur sonrası yollarda su birikintileri oluştu.

Yağış nedeniyle araç trafiğinde aksamalar da yaşanırken yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar kıyafetleri ile kendilerini ıslanmaktan korumaya çalıştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan bir diğer açıklamada ise yurt genelinde sıcaklıkların artacağı yönünde. Yurt genelinde sıcaklıklar 5-6 derece birden yükselecek ve pastırma yazı yaşanacak. 

 

 

Kaynak: İHA

Gaziantep Gündem haberleri sağanak yağış Yavuzeli