Gazeteci Levent Gültekin duyurdu: 25 kişilik grubun saldırısına uğradım

İstanbul

Gazeteci Levent Gültekin, bir televizyon kanalında yaptığı programa katılmak için gittiği Bakırköy'de bina önünde saldırıya uğradığını belirtti. Saldırı anı ise saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Gazeteci Levent Gültekin, bir televizyon kanalılnda yaptığı programa katılmak üzere gittiği Bakırköy'deki merkez binası önünde yaklaşık 25 kişi olduğu belirtilen bir grubun saldırısına uğradığını duyurdu. Canlı yayındaki Levent Gültekin'in program sonrası ifadesine başvurulacağı belirtildi.

SALDIRI ANI KAMERADA

Saldırı anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, bir grubun tekmelerle Gültekin'e saldırdığı görülüyor. Gültekin'in aldığı darbeler sonucu yere düştüğü kameraya yansıyor.

Gültekin, konuya ilişkin Twitter'daki mesajında şunları söyledi:

"25 kişilik bir eşkıya grubunun saldırısına uğradım kanalın önünde, şu anda iyim birazdan programda anlatacağım."

 

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

 Gazeteci Levent Gültekin'in, bir grubun saldırısına uğramasına ilişkin Bakırköy Başsavcılığı tarafından adli soruşturmaya başlatıldı.  Televizyon programına katıldıktan sonra Gültekin, Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi. Gültekin, ifadesinde kendisine saldıranları tanımadığını ve onlardan şikayetçi olduğunu söyledi. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olaya ilişkin adli soruşturma başlatıldı. Polis, kamera görüntülerini incelenerek saldırganların kimliklerini belirlemeye çalışıyor.

Kaynak: DHA

Gazeteci Levent Gültekin saldırı bakırköy Halk TV istanbul haberleri