Gardıroba sakladığı eniştesiyle basıldı! Anlattıkları pes dedirtti

Gardıroba sakladığı eniştesiyle basıldı! Anlattıkları pes dedirtti

Star TV'de Sabahın Sultanı Seda Sayan programına 5 aylık hamileyken teyzesinin eşiyle basılan Gülsüm'ün anlattıkları damga vurdu. Sevgilisini gardıropta saklayan Gülsüm, boşandığı eşi Şahin Balı'nın iddialarına canlı yayında yanıt verdi.

Gülsüm ve Şahin çiftinin Seda Sayan'ın Star TV'de yeni başlayan programına taşınan hikayesi akıllara durgunluk verdi.

Evli ve 3 çocuk sahibi olan Gülsüm, beş aylık hamileyken akrabaları tarafından evinde teyzesinin eşiyle basıldı. Gülsüm'ün gardıroba sakladığı adamı, kocasının akrabaları buldu. Gardıroptan çıkan Ahmet isimli şahısla bir ilişkisi olmadığını söyleyen kadın, korktuğu için adamı dolaba sakladığını iddia etti.

Ailesi ve kocası buna inandı olayı kapattı. Ancak olaydan 4 ay sonra 4. çocuğunu doğurunca Gülsüm, gardıropta yakalanan adama kaçtı. Gülsüm'ün eski eşi Şahin Balı 'Star TV'de Seda Sayan'ın programına çıktı. Gülsüm de eski eşinin iddialarına yanıt vermek için canlı yayına bağlandı. 

İzleyenleri şakına çeviren olay iddiaya göre şöyle gelişti:

Gülsüm'ün yan komşusu eve girip saatlerce çıkmayan adamı görünce ailesine haber verdi. Şahin'in ablası ve eniştesi ile Gülsüm'ün ağabeyi eve gidip duruma bakmaya karar verdi. Eve girdiklerinde içerde önce kimseyi bulamadılar. Ancak içerde bir sigara kokusu vardı. Şahin'in ablası bir bahane bulup yatak odasına girince şoke oldu. İçerde bir battaniye altına saklanmış ama ayakları görünen bir erkek vardı.

Abla çığlık atıp salondakilerin yanına gidip, 'içerde bir adam var' dedi. Bunun üzerine enişte ve ağabey hemen yatak odasına girdi. İçeri baktıklarında önce kimseyi göremediler. Sonra odadaki gardıroba açınca içerde Gülsüm'ün yasak ilişkisi Ahmet'i buldular.

DOĞUM YAPTIKTAN SONRA KAÇTI

Aile adamı dışarı çıkarıp jandarmaya teslim etti. Gülsüm ise kendisini 'Kavga çıkmasın diye sakladım. Onunla bir ilişkim yok. Sadece korktuğum için bunu yaptım' dedi. Aile durumu başka bir ilde çalışan eşine bildirdi. Eşi Şahin eve döndüğünde karısı ile konuştu ve onun anlattıklarına inandı. Hamile olan eşinden kuşkulansa da evliliği devam ettirdi. 4 ay sonra Gülsüm doğum yaptı. Şahin çocuğun kendisinden olduğuna emin olmak için DNA testi yaptırmak istediğini söyledi. Gülsüm bunu duyunca doğumdan 15 gün sonra evdeki çocukları da alıp kaçtı.

KAÇTIĞI ADAM ENİŞTESİ ÇIKTI

Kayıp zannettikleri Gülsüm'ü arayan eşi ve akrabaları şoke oldu. Zira Gülsüm ilişkim yok dediği gardıropta bulunan Ahmet'e kaçmıştı. Seda Sayan'ın programına çıkan Gülsüm, konuştukça olayın şaşkına çeviren detayları da ortaya çıktı. Gülsüm'ün kaçtığı Ahmet babası yaşındaydı ve Ahmet'in kızı ile Gülsüm sınıf arkadaşıydı. Dahası Ahmet'in eşi Gülsüm'ün teyzesiydi.

Çobanlık yapan Gülsüm'ün kaçtığı Ahmet'in başka kadınlarla da ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Hatta kızının anlattığına göre Ahmet, yasak bir ilişkiden bir çocuk sahibi de olmuştu. Bu anlatılanlara rağmen Gülsüm'ün sergilediği tavır ise şaşkınlık yarattı. Gülsüm, 'Olabilir ispatlayın' diyerek Ahmet ile ilişkisine devam edeceğini söyledi. 

Kaynak: Haber Global TV

Star TV