Freni boşalan kamyon can aldı: 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Trafik kazası Osmaniye Gündem haberleri

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde freni boşalan kamyon, dehşete yol açtı. 1 pikap, 2 otomobil ve 1 motosiklete çarptıktan sonra durabilen kamyonun sebep olduğu kazada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Freni boşalan kamyon araçların arasına daldı, ortalık birbirine girdi.

Edinilen bilgiye göre, Kadirli-Andırın yolu üzeri Asri Mezarlık kavşağındaki rampada iniş aşağı seyir halinde olan S.Y. idaresindeki kamyonun iddiaya göre freni boşaldı. Araç kontrolü kaybeden kamyon şoförü önce bir pikaba ardından da kırmızı ışıkta bekleyen Cengizhan Kocaoğlu’nun kullandığı motosiklete çarptı. Hala durmayan kamyon yolda kontrolsüz şekilde ilerlerken yaklaşık 2 km uzaklıktaki kırmızı ışıkta bekleyen 2 hafif ticari araca çarparak durdu.

Freni boşalan kamyon can aldı: 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı - Resim : 1

Kazada motosiklet sürücüsü Cengizhan Kocaoğlu hayatını kaybederken araçlarda bulunan 2 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

KAHREDEN DETAY

Öte yandan kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Cengizhan Kocaoğlu’nun kardeşi Kerem Kocaoğlu’nun Kadirli ilçesine bağlı Akarca mevkiinde Kasım 2015 yılında kullandığı motosikletle kaza yapması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

Kaynak: İHA

osmaniye Kadirli trafik kazası