Firmanın dikkati ölümcül vurgunu ortaya çıkardı! Barkod gerçek botoks sahte

Gündem haberleri Adana
Firmanın dikkati ölümcül vurgunu ortaya çıkardı! Barkod gerçek botoks sahte

Kendi ürettiği ürünlerin sahtesinin orjinal barkodlu kutularda sosyal medyada satıldığını belirlenen botoks firması, önce delil topladı sonra polise başvurdu.

Kendi ürettiği ürünlerin sahtesinin orjinal barkodlu kutularda sosyal medyada satıldığını belirlenen botoks firması, önce delil topladı sonra polise başvurdu. İnsan hayatını tehlikeye atan T.A'nın evinde ve aracında çok sayıda sahte estetik ilacıyla implant malzemesi bulundu.

Akşam Gazetesinden Soner Kan'ın haberine göre ünlü bir botoks firması, patenti kendilerine ait olan ürünlerinin sahtesinin yapıldığını ambalajlara ise orjinal ürün barkodlarının yerleştirildiğini tespit etti. Dedektif gibi çalışan firma görevlileri, sahte ürünleri sosyal medyada pazarlayan T.A ile irtibata geçip sipariş verdi. Kendi ürünlerinin sahtesini alarak delil elde eden firma; durumu Adana Emniyetine bildirdi. Polis ekipleri de insanların hayatını hiçe sayan T.A ile müşteri gibi temasa geçip operasyon için düğmeye bastı.

Şüphelinin Seyhan'daki çöp evi andıran adresine baskın düzenlendi. A'nın ev ve aracında 25 sahte botoks ilacı, 3 implant ve çok syıda implant malzemeleriyle birlikte bir röntgen cihazı ve cerrahi set ele geçirildi.

Emniyetteki ifadesinde suçlamaları reddeden A. "Kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye sokacak şekilde ilaç yapma ve satma" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı

Kaynak: Haber Global TV

botoks sahte botoks barkod Adana Adana son dakika