Fındık alımında TMO fiyatları ne kadar oldu? Güncel TMO fındık alım fiyatları açıklandı

Güncel fiyatlar
Fındık alımında TMO fiyatları ne kadar oldu? Güncel TMO fındık alım fiyatları açıklandı

Güncel fındık alım fiyatları Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve serbest piyasada işlem gören fındıklar için açıklandı. TMO fındık alım fiyatları Ağustos ayı içerisinde hasadı gerçekleştirilen fındıklar için güncellendi. Fındık alımında güncel fiyatlar listelendi.

Fındık alımında güncel fiyatlar Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve serbest piyasada işlem gören fındıklar için açıklandı. Fındık alımında güncel fiyatlar çiftçilerin satışını gerçekleştirdiği fındık çeşitleri için güncellendi. Güncel fındık alım fiyatları geçtiğimiz yıla oranla yüzde 70 seviyesine yakın şekilde yükseldi. 

TMO FINDIK ALIMI NE KADAR OLDU?

Fındık alım fiyatları TMO ve serbest piyasada yer alan fındıklar için güncellendi. fındık alımında kullanılan güncel fiyatlar 2023 yılı ağustos ayı itibari ile güncellendi. Fındık alımı için TMO tarafından belirlenen yeni hasat fındık alım fiyatları en düşük 82,050 Türk Lirası ve en yüksek 84,00 Türk Lirası olacak şekilde açıklandı. TMO fındık alımları hasatların tamamlanması ve fındıkların kurutulması ile birlikte başladı. 

Fındık alımında TMO fiyatları ne kadar oldu? Güncel TMO fındık alım fiyatları açıklandı - Resim : 1

SERBEST PİYASADA FINDIK KAÇ TL?

TMO fındık alımlarının yanı sıra serbest piyasada da fındık alımları başladı. Güncel fındık alım fiyatları serbest piyasada işlem gören fındıklar için 71,00 Türk Lirası ile 75,00 Türk Lirası aralığında açıklandı. Serbest piyasada fındık alım fiyatlarının artması beklenirken, henüz serbest piyasa fındık işlemleri geniş bir işlem hacminde olmadığından listeler yayınlanmadı. 

Kaynak: Haber Global TV

fındık güncel fiyat alım fiyatı fındık alımı TMO