Fındık alım fiyatları ne kadar oldu? TMO ve serbest piyasa fındık fiyatları güncellendi

Güncel fiyatlar
Fındık alım fiyatları ne kadar oldu? TMO ve serbest piyasa fındık fiyatları güncellendi

Fındık fiyatlarında meydana gelen değişimler ile birlikte fındık alım fiyatları hem Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) hem de serbest piyasada işlem gören fındıklar için açıklandı. Fındık alım fiyatlarında görülen güncel seviyeler Ağustos ayında tamamlanan hasatlar sonrasında belirlendi.

Fındık alım fiyatlarında görülen değişimler Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından listelere yansıtılmaya devam ediyor. TMO ve serbest piyasada işlem gören fındıklar için güncel fiyatlar Ağustos ayında hasadı gerçekleştirilen yeni hasat fındıklarda geçerli olmaya başladı. Fındık alım fiyatları açıklandı. 

FINDIK ALIM FİYATLARINDA SON DURUM

Fındık alımında güncel fiyatlar açıklandı. Serbest piyasa tüccarları ve TMO tarafından alımı yapılan fındıklar için belirlenen güncel fiyatlar Ağustos ayında tamamlanan hasadın ardından açılandı. TMO tarafından en düşük 82,50 Türk Lirası ve en yüksek 84,00 Türk Lirası olarak açıklanan fındık alım fiyatlarının geçerli olması ile birlikte serbest piyasada fındık fiyatları değişti.  Fındık alım fiyatları hem TMO hem de serbest piyasada geçerli oldu. 

Fındık alım fiyatları ne kadar oldu? TMO ve serbest piyasa fındık fiyatları güncellendi - Resim : 1

GÜNCEL FINDIK ALIM FİYATLARI

Fındık alımında TMO etkisi süreye deva ediyor. TMO tarafından alımı yapılan fındıklar için belirlenen fiyatlar serbest piyasada da fındık alım fiyatlarını tetikledi. Fındık alımı için serbest piyasada güncel seviyeler 78,00 Türk Lirası ile 82,00 Türk Lirası aralığında değişti. Serbest piyasa tüccarları tarafından alımı yapılan fındıklar için belirlenen güncel fiyatların ilerleyen günlerde zamlanması bekleniyor. 

Kaynak: Haber Global TV

fındık güncel fiyat alım fiyatı fındık alımı TMO