Film sahnelerini aratmayan kovalamaca! Alkol metreyi üflemedi “Beni cezaevine atın'' dedi

Aksaray

Aksaray’da polis ile dur ihtarına uymayan sürücü arasında yaşanan kovalamaca film sahnelerini aratmadı.

Kısa süreli kovalamaca sonucu yakalanan ve alkollü çıkan sürücü alkol metreye üflemeyi reddederek, “Ben üflemem, beni götürün cezaevine atın” dedi. Yanındaki arkadaşı ise görevini yapan polis memuruna, “Terörist mi yakaladınız?” diye tepki gösterdi.

Aksaray'da Polis otomobil sürücüsüne “Dur” ihtarında bulundu. İhtara uymayan sürücü hızla araçla kaçmaya başladı. Polis ve sürücü arasında kovalamaca yaşanırken, yaşanan kovalamaca film sahnelerini aratmadı. Ekipler adeta bölgeyi abluka altına alırken, sürücü çıkmaz sokağa girince polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

“Ben ne yaptım, git üflemem, beni götürün cezaevine atın”

Çıkmaz sokağa girince yaya olarak da kaçmaya çalışan sürücü ve arkadaşı kaçamadan yakalandı. Şahısların kaçması nedeniyle polis ekipleri şahısların üstlerini arayıp sürücünün de alkol kontrolünü yapmak istedi. Direksiyon başında oturan sürücü Hasan Akbulut (24) polisin kendine uzattığı alkol metreyi üflemeyi reddetti. Sinirli tavırlarıyla polis ekiplerine bağırıp çağıran sürücü trafik polis memuruna zor anlar yaşattı. Alkol metreye üflememekte ısrar eden sürücü kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarına da tepki göstererek tişörtünü kafasına çekip kendini gizlemeye çalıştı. “Ben ne yaptım, ben üflemem git, beni götürün cezaevine atın. Ben üflemiyorum, götür bunu, çek şunu ben üflemem” diye bağıran alkollü sürücünün bir süre sonra yapılan alkol testinde 0.63 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Kaynak: İHA

Aksaray alkollü sürücü polis kovalamaca haberler