Film sahnelerini aratmayan bu görüntüler, Gaziantep'ten: Kent, kırmızı elbisesini giydi
Gaziantep'te kış yemeklerinin vazgeçilmezi olan dolmalık sebzeleri kurutma işlemi başladı. 40 dereceyi aşan sıcaklıkta hazırlanan ürünler, kentin yüksek kesimlerini kırmızıya boyadı.
DHA
Yayınlanma:
Son Güncelleme
'İHRACAT RAKAMLARIMIZ DA ARTIYOR'
Gaziantep Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Karayılan, kurutmalık sezonunun başlaması ile kentin yüksek yerlerinde renk cümbüşü yaşandığını söyledi.
Karayılan, kurutmalık sebzelere yönelik ilgi ile patlıcan, biber ve kabak gibi ürünlerin ekim alanlarının arttığını belirterek, "Kurutmalıklarımız şu anda Gaziantep'ten dünyanın her yerine gidiyor.