Fikri Sağlar, Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde Muharrem İnce ile görüştüğünü duyurdu! Adaylıktan çekilmeme nedeni...

Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem İnce
Fikri Sağlar, Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde Muharrem İnce ile görüştüğünü duyurdu! Adaylıktan çekilmeme nedeni...

Eski bakan, CHP'li Fikri Sağlar, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde Muharrem İnce ile görüştüğünü duyurdu, detayları açıkladı.

Eski Bakan ve siyasetçi Fikri Sağlar, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi ve oluruyla 3 Nisan'da Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüştüğünü duyurdu.

Konu hakkında Twitter hesabından paylaşımlar yapan Sağlar, "Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği adına duyduğum sorumluk gereği, üstlendiğim bir görevi paylaşmak istiyorum" dedi. Sağlar, "Kılıçdaroğlu'nun bilgisi ve oluruyla 3 Nisan'da Sn. İnce ile Memleket Partisi genel merkezinde bir uzlaşma görüşmesi gerçekleştirdim. Yapılan görüşmede Sn. İnce, partililerine ve kendisine Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza veren 113 bin destekçisine saygısı nedeniyle, seçime partisiyle gireceğini ve adaylıktan çekilmesinin mümkün olamayacağını bildirmiştir. Uzlaşının çıkmadığı bu durum Sn. Kılıçdaroğlu’nun bilgisine de sunulmuştur. Millet İttifakı'nın adayı ve 13. Cumhurbaşkanı olacak Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na uzlaşmacı tutumu ve Sayın Muharrem İnce’nin gösterdiği nezaket için her iki genel başkana teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Haber Global TV

CHP fikri sağlar Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem İnce