Fenomen yarışmacının sır ölümü! Kübra Ece'nin son paylaşımı yürek dağladı

İstanbul fenomen Gündem haberleri

Bizim Köyün Kızları yarışmasıyla ünlenen Kübra Ece, Avcılar'daki bir apartmanın 4'üncü katından aşağı düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan 7 kişi serbest bırakılırken, sır ölümün arkasında "kıskançlık" krizi olduğu ileri sürüldü! Genç kadının son paylaşımı ise yürek dağladı.

TRT'de yayınlanan Bizim Köyün Kızları yarışmasıyla ünlenen 30 yaşındaki Kübra Ece, İstanbul Avcılar'da 4'üncü kattan düşerek yaşamını yitirdi. İddiaya göre Ece'nin erkek arkadaşı Mehmet Emre Ş. ile olan birliktelikleri yaklaşık bir ay önce son buldu.

Ayrılığa kendini hazır hissetmeyen Kübra Ece, eski sevgilisi Mehmet Emre Ş.'nin Brezilyalı Luizia Marina R.C. ile yeni bir ilişkiye başladığını öğrendi.

Fenomen yarışmacının sır ölümü! Kübra Ece'nin son paylaşımı yürek dağladı - Resim : 1

Sabah'ın haberine göre; kıskançlık krizine giren Ece, soluğu eski sevgilisinin Avcılar Gümüşpala'da bulunan evinde aldı. İddiaya göre evde bulunan 6 kişinin önünde eski sevgilisiyle tartışan Ece, ardından kendisini dördüncü kattaki daireden aşağı bıraktı. Ağır yaralanan Ece, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

7 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Kadının ölümünün ardından olay mahallinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla olay sırasında evde bulunan Mikail Ö., Hami A., Mehmet Emre Ş., Ayşe Ç., Muhammed Ali Ş., eski sevgilisi Mahmut Emir Ş. ve esli sevgilisini yeni sevgilisi Brezilyalı Luizia Marina R.C.'yi gözaltına aldı.

Fenomen yarışmacının sır ölümü! Kübra Ece'nin son paylaşımı yürek dağladı - Resim : 3

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, Kübra Ece'nin ölümüne ilişkin yürütülen incelemenin ise devam ettiği kaydedildi.

"GELİŞİNE YAŞAYIN GİTSİN"

Genç kadının son instagram paylaşımı ise yürek dağladı: "Gelişine yaşayın gitsin. Oscar Wilde de demiş ya, yaşamak çok nadir rastlanan bir şeydir; çoğu insan sadece var olur..."

Fenomen yarışmacının sır ölümü! Kübra Ece'nin son paylaşımı yürek dağladı - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

İstanbul fenomen Gündem haberleri