Feci kaza baba ve 5 yaşındaki kızını hayattan kopardı

Kayseri Zonguldak Trafik kazası
Feci kaza baba ve 5 yaşındaki kızını hayattan kopardı

 Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde baba ve 5 yaşındaki kızı trafik kazasında hayatını kaybetti. Kayseri'deki kazada ise tıra arkadan çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza Kdz. Ereğli ilçesi Güllük Köyü'nde yaşandı. İddialara göre Kazım Özsoy (47), 14 DS 015 plakalı aracıyla akaryakıt aldıktan sonra dönüş yolunda kaza yaptı.
Kontrolden çıkan araç şarampole uçtu. Kazada araçta bulunan baba Kazım Özsoy olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerini araçta yaralı olarak bulunan 5 yaşındaki kızı Nazife Özsoy’a ilk müdahaleyi yaptı.

Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan küçük çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken baba ve kızı öğlen namazını müteakiben köyünde toprağa verilecek.

 

KAYSERİ'DE TIRA ARKADAN ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 1 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARALANDI

 Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde tıra arkadan çarpan otomobildeki 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Kayseri - Malatya kara yolu Nalçık Bulvarı üzerinde 50 ADC 978 plakalı otomobil, patates yüklü 38 AEH 666 plakalı tıra arkadan çarparak orta refüje çıktı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Otomobilden yaralı olarak çıkartılan 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, otomobilde bulunan bir kadının ise hayatını kaybettiği belirlendi. Kazanın ardından trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, hurdaya dönen otomobil ise incelemelerin ardından çekici ile bulunduğu yerden kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: İHA

zonguldak Kayseri trafik kazası