Fatih'te esnafların yol verme kavgasında küçük çocuk yemek yerken kurşunların hedefi oldu! 3 yaralı

Gündem haberleri Fatih İstanbul Asayiş
Fatih'te esnafların yol verme kavgasında küçük çocuk yemek yerken kurşunların hedefi oldu! 3 yaralı

İstanbul'un Fatih ilçesinde iki grup arasında yol verme meselesi nedeniyle çıktığı ileri sürülen silahlı ve bıçaklı kavgada 12i çocuk olmak üzere 3 kişi yaralandı. Olayda yaralanan çocuk ailesiyle yemek yediği esnada kurşunların hedefi oldu.

İstanbul Fatih'te yol verme nedeniyle iki esnaf grup arasında çıkan silahlı kavgada 

İstanbul Fatih’te iki grup arasında yol verme meselesi yüzünden çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1'i çocuk 3 kişi yaralandı. Çocuğun ailesiyle birlikte yemek yerken kurşunların hedefi olduğu öğrenildi.

İddiaya göre, Katip Kasım Mahallesi'nde sabah saatlerinde iki esnaf grubu arasında yol verme meselesi yüzünden kavga çıktı. Kavga sonrası akşam saatlerinde aynı yerde denk gelen iki grup silahla ve bıçakla birbirlerine girdi. Kavgada Hacı K. isimli şahıs silahla, Osman. Y ise bıçakla yaralandı.

Kavga esnasında ailesiyle birlikte bir dükkanın dışında yemek yiyen yabancı uyruklu çocuk da kurşunların hedefi oldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekipleri de yaralıları tedavileri yapılası için hastaneye kaldırdı.

Çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenilirken, polis de olayla ilgili çalışma başlattı.

 

Kaynak: İHA

İstanbul Fatih Gündem haberleri asayiş silahlı kavga