Fatih Erbakan'dan flaş Saadet Partisi sözleri: Bize oy yönelmesinin nedeni...

Fatih Erbakan Saadet Partisi Yeniden Refah Partisi
Fatih Erbakan'dan flaş Saadet Partisi sözleri: Bize oy yönelmesinin nedeni...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı canlı yayında geride kalan seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Erbakan'ın kendilerine verilen oylar ve Saadet Partisi'yle ilgili sözleri dikkat çekti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, CNN TÜRK canlı yayınında soruları yanıtladı.

Erbakan'ın açıklamaları şöyle:

"Yeniden Refah Partimiz ilk girdiği seçimde başarı elde etti. Bu sonuç Milli Görüş'ün, rahmetli Erbakan Hocamızın 54. hükümette yaptığı hizmetlerin milletimizin gönlünde yeri olduğunun göstergesi. Yerel seçimler için şimdiden kolları sıvayıp çalışmalara başladık. Bugün de programdan sonra Bağcılar'da olacağız. Yüzde 3'ü geçseydi hazine yardımı alacaktık, kıl payı alamadık. Şimdiye kadar nasıl geldiysek, teşkilatlarımızın desteğiyle devam edeceğiz. Önemi olan Meclis'e girebilmekti. Maddi konular bir şekilde çözülecektir.

Reklam bütçesi, afişler, pankartlar bunların giderleri, dijital ekranlar ciddi bir maliyet. İnşallah milletimizin teveccühüne layık olmak için çalışacağız.

Bu büyük bir sorumluluk. Sorunlarının çözümlerini isteyen kesimler bize umut bağladılar. Saadet Partisi'nin izlediği politika olumsuz etki bıraktı. CHP'li bir cumhurbaşkanı seçilmesi için gayret oluşturulması olumsuz etki oluşturdu. 7'li masa dediğimiz Millet İttifakı'na PKK yöneticilerinin destek açıklaması Saadet Partisi'ni yıprattı. Saadet Partisi'nin CHP listesinden seçime girmesi negatif etki oluşturdu. HDP seçime gidiyor Diyanet İşleri Başkanlığı'nı kapatacağım diyor. LGBT ile ilgili söylemler ortada. FETÖ'nün desteği... Saadet Partisi üzerinde negatif etkisi oldu, oradan bize ciddi bir oy yönelmesi oldu."

Kaynak: Haber Global TV

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan 2023 seçimi fatih erbakan yeniden refah partisi